Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cifuti i srbi se takmice koji je narod poganiji
ovako šnjoooke docekati kad dolaze u srpsku srebrenicu
Podrška IDF-u . Rokaj govna !
a ti 30 palestinci sigurno mirno protestirali :D dajte molim vas, izraelci i palestinci su trenutno isto sranje ..i izraelce i palestince vode fasisti pa samo dobijaju sta su birali. Cijelog civiliziranog svijeta danas boli neka stvar za te palestinske fasiste, samo muslimanske fasiste ih jos podrzavaju. Izgubili su cijele simpatije normalnog svijeta jer su se okrenuli fasizmu. Zao mi je samo nevinog naroda ( i izraelce i palestinaca) koji zbog svojih fasista moraju toliko patiti.
Cionisti su tokom WWII fasovali neki psihicki poremecaj, sindom ili sta vec, kad mogu sad oni ciniti ovakvo zlo...
Pozicija im ekstremno teska a demonstracijama ce je pogorsati. Zamisli da neko baci kamenicu na Hitlerovu vojsku, Staljinovu, Sadamovu... Izrael prema demonstrantima koristi vrlo ogranicenu upotrebu sile, pa dopusta i da djevojka osamari vojnika! Palestincima je prece da sacuvaju zivote nego teritoriju i to trebaju rjesiti s Izraelom, jer im nece pomoci oni koji preko interneta psuju izrael.
Naravno, sve legitimno, sve u skladu sa zakonom....starim 3000 godina! Jbte, neko ti dodje, ukrade ti drzavu, napravi te robom i zatvori te u dva geta, pomalo te ubijaju i kradi i od tog geta svaki dan pomalo, al nema veze...fuj! Ja da sam cifut odrekao bi se vjere!
Hrabri Zidovi....
Na istoku ništa novo
Sta ti je trening i vjezba! 30 pogodaka i ni jedan smrtan. Koja vjestina za to treba... Ili to ili klix ili Glasnogovornik Ministarstva zdravstva Palestine u Gazi ili pak trecerazredna agencija kao Anadolu preuvelicavaju pojam povrede u ranjavanje. Ah evo ga! "At least 30 Palestinians have sustained injuries at anti-occupation protest rallies along the border between the besieged Gaza Strip and Israeli-occupied territories." Za nepismene klixere - injury je povreda, wound je rana.
jevreji su penicilin za islamiste
Kad tad ce milion Islamista krenuti na zidove , jer se uduoplavaju islamisti svakih 20 godina a ovi ne . Kad tad i oni su samo tu jer ih je tu amerika radi svojih interesa postavila .
@ljetozima... bacit će izrael atomsku na njih.
Republika PALAU (drzava pod kontrolom SAD), povukla priznanje Kosova
ovde ljudi sad traze opravdanja.. jel to sad postalo normalno pucat na ljude koji protestuju ili traze svoja prava.. nek onda i u beogradu policija pocne pucat na demonstrante.. hocetel i njih napadat a branit one koji pucaju..
Hrabra Izraelska armija se opet suočila sa velikim brojem do zuba naoružanih Palestinaca i još jednom nadljudskim naporima sačuvala Izrael od terorista.
Čitajući ove komentare.....sitne duše bi pomislile da kod Bošnjaka ima fašizma.
@MeXX Kritika kroz veličanje nacizma i Hitlera? Bravo.
I sad recite da Hitler nije bio upravu
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa