Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitler je bio humanitarac u poredjenju sa ovima.
I hoćemo, a šta se ti troprstaš buniš, pa tvoj Draža nije izlazio iz Hićinog šupka. Tamo je bio u krugu porodice.
A kako su lajali na Šimunićev pozdrav,a vidi sad im Hićo skoro ko Muhamed.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cionistički Kačavenda, vjerovatno i peder... Pederčina svakako jeste!
HANS HIMMLER
vjerski cionista.
E svaka ti cast dubre jedno cionisticko! Nisi ti lud, vec oni koji te podrzavaju i pored toga sto ih ovako nazivas.
evo kako stvari ZAPRAVO stoje : http//liberalbih.blogspot.com
TOLIKO O IZMIŠLJOTINI VJERNIKA KOJI SU POKUŠALI CIONIZAM PRIPISATI ATEISTIMA; A EVO, I VIŠE JE NEGO OČIGLEDNO KO TU ZAKUHAVA! UOSTALOM, KAO I KOD NAS.... ČEMU ČUĐENJE...
sutra svećano otovrenje AUŠVICA... najveću prednost imaju Židovi za posjetu.... stoga molimo sve židove da se ljubazno odazovu na jedan mix u gasnoj komori... u protivnom bićemo prinudjeni da vas na siroviji naćain potamanimo
Znao je Hitler zasto je Ubio Govna Svaka Mu Cast I Moj Dedi koi je bio Pripadnik SS 🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Cyber ratnik...
doce i njima kraj
nije dzaba hico rekao: "Nisam ih pobio sve. Ostalo ih je nekoliko pa cete vi vidjeti zasto sam ih ubijao".
To nikada nije rekao...
TALMUD JE SVETA JEVREJSKA KNJIGA U KOJOJ PIŠU OVE GADOSTI I MNOGO GORE : "Bog je stvorio nežidove, iako su oni ravni sa životinjama, i dao im je čovječji oblik, jer ne dolikuje Židovu da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovječjem obliku." (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225). "Nežidovi, čija duša potječe od nečistog duha, nazivaju se svinjama." (Talmud, Jalkut Rubeni 12). "I zato kad jedan nežidovski sluga ili sluškinja umre, treba ih oplakati onako, kao kad jedan vol ili magarac crkne." (Talmud, Brohes). "Između Nežidova i Židova ne postoji nikakva veza. Jer meso Nežidova je životinjsko meso, a njihovo sjeme je životinjsko sjeme." (Talmud, Jebamot 89a). "Nežidov je kao jedno pseto. Što više, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od Nežidova." (Talmud, Ekesegetrašieksod 22). "Meso Nežidova je meso magareće, a sjeme, konjsko sjeme." (Talmud, Jebamot 98a). "Nežidov nema oca, jer je on na đubrištu rođeno pseto." (Talmud, Jebamot).
PA OVO SU CIONISTI A NE JEVREJI ONI SU PORIJEKLOM HAZARI A NE SEMITSKI JEVREJI.ISTI OVI CIONISTI SU IZAZVALI I PRVI I DRUGI SVJETSKI RAT NAPRAVILI HOLOKAUST SAMO DA BI DOBILI SVETU ZEMJLJU,ONI SU TOLIKO OPSJEDNUTI SVETOM ZEMLJOM.DA JE OVO TEK POČETAK NOVIH RATOVA IZRAELA SA ARAPIMA.ONI ĆE VRATITI IZRAEL U BIBLISKE GRANICE TJ MORAJU DA PROŠIRE SVOJE GRANICE.BIĆE TO KRVAVI SUKOBI U SKORIJOJ BUDUĆNOSTI.
interesantno da se sa stavovima glavnog rabina slaže i počasni građanin sarajeva gosn levy.
Pa sto ti ne umres.. vidi ga nad grob se nadnio.. a poziva na ubijanje beba.. e tugo..
Ponjamke ti se u tu bradicu, skote.
SDA i Predsjednik Izetbegovic su jedini spas za BiH i Bosnjake. Od zavrsetka agresije BiH i Bosnjaci nisu bili ugrozeniji kao sad za vrjeme vladavine prosrpskih SDP-SBB. Zato dragi Bosnjaci, okupimo se oko patriota BiH, okupimo se oko SDA, ako zelimo da nam opstane BiH i mi u njoj spas nam je da budemo svi uz SDA, pokazimo ponovo snagu i jedinstvo. Ne dozvolimo prosrpskim SDP-SBB da nam uniste ono zasto su nasi najmiliji zivote dali, da nam ne predaju Srebrenicu,Sarajevo, BiH cetnicima.Za Bosnjake je jedini spas okupljanje oko SDA i podrska njihovim kadrovima.
agresorsko-genocidna kultura ???
Jebem tebi i SDA mater u usta.