Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš kjafire gorio u dzehenemu inseallah
Zahvali bakiru sto je gradjanski a ne agresija, a aliji sto imas entitet rs koji je tzv republika. I znam da ste htjeli pobiti i vise, i da vam je zao ato niste.
@gooUser i mnogo veci od broja ubijenih pravoslavnih hrvata u jasenovcu(oko 5 ljudi ubijeno koji su pokusali ubiti regularne hrvatske strazare) i mnogo veci broj od protjeranih pravosavaca iz hrvatske njih oko 15 je protjerano jer nisu imali drzavljanstvo RH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napadaju golrouku djecu i ženu imaju podršku Amera i Britanaca i traže još pomoći , kakvi monstrumi ovo svijet nije vidio od Hiće , ovi cionsiti su njihova djeca od Naccista
ostaci nacisticke njemacke su se preselili u israel 1948e….jer ovo sto rade je nadmasilo sve diktature i pm .. samo cionisti mogu otvoreno pricati o etnickom ciscenju i to kao smatrati da je ok stvar.
Biden trump i ja, poceremo ti se u tu kapicu
Mrs!!
Nije Izrael još jedna zvjezdica u američkoj, nego su SAD postale druga Davidova zvijezda na izraelskoj zastavi! Nažalost!
Od ovoga je Milojko posudio kapicu kad je isao na Zid Placa
Ma vas treba izbrisat sa lica ove planete, jednostavno pogan od postanka
Kako ih nije sramota. Ne mogu ni protiv nenaoružanog naroda bez pomoći Amerike. E, baš su strašna sila.
E jesu kerovi ovi c!0nisti ...
Tako se vi zahvaljujete sto su vas primili u vasim najgorim trenutcima.Brkica je genije bio ocigledno
Bi al u paprikama
Izraelski šešelj
nemoguce pa doni je poznati mirotvorac
kad ce huti napast, zna li se sta?
Dok je trump bio, ni jedan rat nije bio
Osim to je pojačao napade na Siriju, okupirao njihova naftna polja, napadao Somaliju i Jemen, i nezakonito poklonio Golansku visoravan "izraelu" te priznao Jeruzalem kao prijestolnicu te iste američko-europske naci kolonije. Pravi mirotvorac.
Kud ces vecu podrsku 'bem ti kapicu