Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postaju gori nego nacisti. nisu bezveze ljudi rekli kako sijes tako i beres...
ako nisu naučili, zavrsice kao nacisti. Nije ničija svirala do zore
MILE, razlika između zivotinje i čovjeka je duša, srce i razum ako to nemaš, šta si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Velika Britanija u novembru 1917. godine, neposredno pred njeno osvajanje Jerusalima, izdala čuvenu 'Balfourevu deklaraciju', kojom priznaju pravo Jevrejima da osnuju vlastitu državu na teritoriji Palestine! Arthur Koestler je sadržaj te deklaracije prokomentarisao na slijedeći način: 'JEDAN NAROD SVEČANO JE OBEĆAO DRUGOM NARODU ZEMLJU TREĆEG NARODA.'
mi u Bosni uvijek smo bili optereceni konfliktom izmewdju Jevreja i Palestinaca ...al malo sutra. ta 'ljubav' prema bliznjem se pojavila pocetkom 90tih sa nacionalnovjerskim osvjescenjem naroda u BiH i sire. Kad vise nismo imali sitno da se bavimo svojim pa se bacili na tudje probleme. Poznata su piskaranja Palestinaca, Pakistanaca, Arapa i Turaka po njihovim forumima o problemima u BiH.
@unmibh U šehidskom mezarju Kahrimani u općini Hadžići jedan do drugoga su mezari dvojice najboljih prijatelja, Mehmedalije Hujića i Hajrudina Dupovca, obojica preselili u toku rata u BiH (1992.-1995.), boreći se u Armiji RBiH. No, tokom agresije na BiH Mehmedalija i Hajrudin nisu prvi put zajedno bili u borbama, nego u Palestini krajem 70-ih i početkom 80-ih godina prošlog vijeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je isti narod, semitski narodi, pa sjednite za sto i slozite se ko ljudi!!!!
Koja bolest
Bas mi je zao ovih zena!
Provokacije Izraelaca su prekrise sve granice tolerancije.
A sta mislis o provokacijama i raketama koje dolaze od strane Hamasa,proglasenih za teroristicku organizaciju od EU i USA...? Palestinom ne vlada demokratija,nego terorizam zvani Hamas... Gadjaju Izrael raketama sa podrucja Palestine,i kad krene odgovor Izraelske Vojske,tada svijet obilaze slike mrtve djece,razrusenih zgrada itd... Uzrok je u Hamas teroristima,isti su kao ISIS.. Obecavaju "raj na zemlji" a palestinci ne proizvode ni persun i mrkvu kako treba,ali raketa imaju :)
Bog je kriv za sve ovo... zivio ateizam
I onda dodje Finci i pravi se fin i po BIH nesto trazi neka prava... Treba mu hebat mater na svakom koraku cim se pojavi...
I kakvih poslova imaju oni obaviti u dzamiji???
Sve je ovo pod patronatom kraljeva iz saudije. I dok je po muslimanima,sve je ok, a zamislite da mi u sarajevu zabranimo židovima da obilaze sinagoge ili da pustimo vehabose da im rearanžiraju enterijer istih.... A hvala Bogu, bolji smo od toga.
Al šakšu treba vazdušiti i nema problema!!!
Izral vjestacka tvorevina stvorena na genocidu palestonskog naroda a taj genocid traje i danas od osnivanja takozvane drzave izrael 1949god i nije ni cudo sto im srbi davaju podtsku obadva genocidna naroda..
@samko.sakic.1 Vjestacka isto ova nasa kvazi BiH...
@ACH ,a ti mozak na hemijsko,govedo glupo!
Semitisti pokušavaju izazvati sukob civilizacija
Pitat će meleki džehenem "jesi li pun?", a džehenem će odgovoriti "ima li još?"
Izrael je zemlja jevreja! I dok je Jevreja orit ce se pjesma Jerushalaim shel zahav
a smeta ti Kosovo kao Republika
jos malo lidija jos samo malo da kim napadne amere a onda lidija eto me tebi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje još sam treba da se papa i patriajrsi počupaju u Betlehemu oko Isusuove crkve. Nije jednom bilo da se popovi rasprave motkama daskama palicama i ostalim svjetovnim argumentima za REPLIKU !