Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad da cujemo ima li kineskog "antisemitizma" i sta smiju njima reci.
ovo nije kineski nego islamski antisemitizam, ovo nema veze sa nacijom ovo je čisto vjersko, nije Hamas pozvao vanzemaljce da rade njesra nego muslimane. Da vidimo dali kod nas ima podrške Hamasu, jer evo došao je Petak 13 dan džihada.
I arapi su semiti, tako da ohladimo malo sa tim antisemitizmom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad će Izrael zbog ovog napada u Pekingu granatirati bolnice u Gazi
U kojima se nalazi tko jos?Pogadjaj? Svaka zrtva u palestini je na rukama Hamasa i vi to znate samo se pravite da ne znate.
"NIKADA ne vjeruj Jevreju" - Nikola TESLA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hamas zivi od terorizma i njima nije interes mir izmedju Jevreja i Palestinaca. Sta bi onda oni radili da je mir.Terorizam je unosan posao.
III WW je na pomolu...
A naravno, neće divljaci pozivati na Dan kvantne fizike
Lijepe vijesti s istoka 😂
Pa nek sad napadne izrael Kinu ako smije...
Izraelci neće više biti sigurni nigdje u svijetu
Putin nek je baci vise
Nerazuman odgovor na terorizam samo rađa novi terorizam. Nasilje je dokaz samo sebi, i svaki onaj koji čini nasilje poziva se da je njemu pričinjeno nasilje. Stvari se moraju vratiti u razumne okvire. Prijetnje će zaustaviti teroristu koliko kamera zaustavi drogiranog i pijanog vozača. Briga njih za represiju.
"NIKADA ne vjeruj Jevreju" - Nikola TESLA
I treba ih ubijati na svakom mjestu na planeti.
Sahih Muslim 2922 Zadnji cas nece doci osim ako se muslimani budu borili protiv jevreja i muslimani ce ih ubijati sve dok se jevreji ne budu krili iza kamenja i drveca a onda ce drvece i kamenje reci:Muslimanu,slugo Allaha,jevrej se krije iza mene dodji i ubij ga.Stotine godina indoktrinacije i mrznje su dovele do ovoga.
Problem je što se izmisle takvi hadisi i onda mase vjeruju u nešto što uopšte nije izvorno od Muhammeda alejhiselama.
Brko ustani iz groba nisi dovršio posao !!!! 🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Joj, ljudi moji sr.nja u Kini.
heljp izrael, heljp aušvic
Boc boc