Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tenk se svojevoljno izvrno na leda i ubijo dvojicu vojnika, to je ta logika za pobijene civile u onoj bolnici, markale i sl😂
Da Bog da ih zemlja progutala.
ni tenk ne znaju vozit a oni hoće osvojiti Gazu...biće još prevrtanja aBda
Sve ovo je dokaz da Hamas radi protiv svog naroda. neku noc slusam sina od jednog od osnivaca hamasa. Lik dobio drzavljanstvo i utociste u americi, pa blati taj pokret. Radikalizacija palestinaca ide na ruku drugoj strani i oni to sve i finansiraju, da bi zavrsili posao.
Šta bi ovde javelini uradili...
Kalav vam je ovo naslov?Sta pokusava,poubija sve.Nije to pokusaj
Hocel taj allah vise intervenisat
Doci ćeš na red kod Njega samo polako
Ko je vlasnik Vibera ?
Jucer na al jaziri kazu da je poginulo 300 izraelskih vojnika a da je 30 zarobljeno
Ustani HITLERU!!
@gooUser1614840381....Saso mange hebo ti hitler mather tvojuuuu.
Ma ja pokušavaju nije to lahko kad je Gaza veća od Rusije, valja to jarane pokriti tenkovima, vidiš koliko brzo napreduju da im se i tenkovi prevrću.
Ustani Adolfe,svijet te treba !!!
U jednom pojasu otprilike 4500 km2 uništiti 47 dzamija i 7 crkvi. Gadjati kola hitne pomoći. Pobiti preko 8000 možda i više jer su cionisti medije zabranili ali srećom ima ih. Sve jasno govori kakav im je plan. Ubiti sve muslimansko, pravoslavno i kršćansko. Pa muslimani, kršćani i pravoslavci sta cekate. Rijesite se munafika izraelskih osim onih pravih njih ne dirajte. Naroda koji misli da je br jedan u svijetu polazište da su svi ljudi..
Šta ima prevrnuo se tenk Hamas im uništio 5 tenkova, i jedno borbeno vozilo. Sabrali kamaru čifuta mrvih. Samo što cionostički mediji blokiraju objave.
Nije se tenk prevrno. Tenk je samo malo prilego da odmori.
Sta cekam arapski svijet
Hićo budi se iz mrtvih, nisi zavrsio sa poslom
Ovo 8000 poginulih ja bih smanjio barem pola .