Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu li im židovsku.. I kaže palestinci su krivi, Izraelci su prvi dosli tu.. ma nek se oni gone u 3 lijepe
yolo mogu ti ga seki zabiti
^hahahahahaha koji kralj
fasisticka stoka
Udri ga, sam je. Zamislite ove junake u obrnutoj poziciji. Pogledajte i junačke komentare na Klixu, zaključak je lagan - isti smo.
oni su upravo i postupili po vasim propisima,sjeme vam se zatrlo
Izraelski propisi vjerojatno nalazu da se nakon batinanja nevinih civila, vojnici moraju uvjeriti da nadzorne kamere ili slucajni prolaznici nisu snimali nikakav kompromitirajuci materijal.
Kerovi ...
tako je u svakom aparthejdu-slucaj do slucaja -nazalost u svijetu sasvim legalan-
Pa nisu oni džaba na istoj strani sa srbočetnicima...ista je to pogan i zato podržavaju jedni druge.
Molim Allaha da ove vojnike obruka na Sudnjem danu, ali da im dadne potomke koji ce biti muslimani koji ce ocuvati islam u vremenu smutnje. Amin!
Islam treba iskorijeniti i zabraniti sto prije! Ali doci ce i to vrijeme polako, samo dok svijet vidi sta je islam, bice kao sto je nacizam i fasizam, isto sranje.
dok muslimanski lideri se utrkuju koji ce biti visi cifut i od samog jude kao npr abdulah sisi u egiptu konc logori,genocidi,silovanja ,pokolji od balkana preko bliskog istoka do afrike su svakodnevnica nad neduznim Muslimanima
Hebem vam mamu židovsku svi ste isti po pitanju Palestinaca samo izgovor neče svoje kazniti.Treba vas po trijebiti ovo zemaljska pogan !!
Ma zaboli njih briga. Niko im nista nemoze. To je cinjenica
a kada to jesu postupali,vojnici prvo trebaju da nauce da budu ljudi
Ovi novinari se ponašaju kao đikani, pa objavljuju nepotpune vijesti. Ne vidimo šta se vani dešava, ko baca kakve predmete i da li predmeti liče na bombe. Jedno je sigurno, da vojnici nisu bili na tom području jer im se tek prohtjelo.
Kad su Jevreji protjerani iz Španije samo su ih u Palestini primili.
ja neznam sta su bosnjaci toliko vezani za palestince, isto ko ja katolik za neke kanadjane, pa koji vam je kurac, zbog tog islamizma vas poprijeko gledaju u europi, ppcet ce vas poistocjecivat sa isilom tunizanima katarcima koji vam je kurac
Četnik šta tebi smeta koga ja simpatišem?
Pa smeta mi jer zivim s vama, volim vas, pricam s vama, dozivljavam vas, jebe me se za zidove arape i ostale a vi sve cinite da budete arapi a ne europljani, ono skakanje prije utakmice po zidovskoj zastavi stoposto posjeca na bliski istok, jel to zelis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)