Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napišite da je i S.Arabija skidala dronove sinoć, britanske pudlice.
Bošnjaci kažu da su za mir i tako se i ponašaju, ali ako ih bilo ko napadne ili ugrozi tada sve okreću naopako. Zato podrška Iranu koji je sinoć dostojanstveno vratio Izraelu z njihov napad na ambasadu. Legalno i pošteno! Svaka im čast!
Aszrinjoo..nemamo lijepo misljenje o krsćanskim drzavama koje su nas prepustile dušmanima nakon sto su nam oduzeli pravo na odbranu 92-95. Eu je krstaska tvirevina i ulazak u EU je samo radi trgovine i ekonomije. Eu vrijednisti nam ne trebaju jer mi imamo svoj kulturni i civilizacijski moral i etiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne mozes da vjerujes da kerove svi brane, USA, Francuzi, Njemci, pa cak i Jordanci.
Pa jer ovi ubijaju muslimane. Kako se ortodoksni pravoslavci podrzavaju, Rusi, Grci i Srbi? I sad je kao cudo sto bi se muslimani medjusobno trebali podrzavati?
tako je Klixe samo vi pustajte ovog ustašhkog katolibanskog teroristu @pedderparadox da orgija a nas Bosnjake banujte 🤮🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩💩
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prpa niko van nije do sad Z.b.o e sad ste okosili malo, proslo je i vase sad ima da vas koakju sa svi starna.
Kad sve ovo pogledamo, nama je ovdje najbolje i treba da se slazemo sa komsijama, da nam ti stranci ne bi krojili novi rat zarad svojih interesa.
Klitorix se prodao.. Ne žele da objave da su vehabije pomagale Izraelu! Tugo!
brace iz saudije i jordana pomogla, ne mogu se prestat smijat od ironije, a ovi nasi debili terorizam podrzavaju
A sto francuska brani izrael. Sta ima francuska sa izraelom
Nevjerovatna je kolicina zatucanosti kod naroda, cude se za jordan, cude se za ovo, za ono...
debila i njihove vakcinisane propagande, ne mozes se pelcovati par puta da to nema svoj ucinak na psihu i retoriku logickih zakljucaka,citat samo vijesti iz pouzdanih izvora,implanti su ubrizgani i savjest im je paralizovana, ceka nas jos iskusenja predznaka pred dolazak dedzala ovo su sitnice sta ce se sve desavati, ruku na srce nisam pristao ni jednu da sebi ubrizgam Allahu samo skruseno vjerujem i u njega sam polozio svoje vjerovanje tad u vrijeme propagande kao i sad, Ellhamdulilahi☝️
Brate mumine jel ti to prevarant "anamo oni" Nestorovic rekao ili si sam to skontao sve...ti nisi ni morao nista ubrizgati vec si sam od sebe sludjen teorijama zavjere
Vehabitosi se pridruzuju cestitkama i jos se zahvaljuju binsalmanu i jordanskom kralju abdulahiju drugom zbog izdaje umeta.
Sada se samo prica o napadu Irana na Izrael..Amerci i Izraelu je samo to trebalo..Iran je ovdje naivno uso ovaj isprovocirani sukob..Sad nema nazad.Sad ve biti Sam protiv svoju.
Lakse vam je reci ko vam nije pomogao. Zapad sa amerikom sinoc protiv Irana. Ko je bio tamo, kaze da su izraelci naoruzani do zuba, i takvi hodaju ulicom. Pravog vojnika sreli u zivotu nisu, osim vjernika ispred Dzamija, koje redovno maltretiraju.. Kopnom da im neko krene, eh tad bi nastao treci svjetski... Digla bi se i kuka i motika da ih brane!!
Bravo za Iran, nek su bar malo cionisti smrdljivi osjetili kada zapuca oko guzova.
Ne podržavam nijednu stranu odgovornu za stradanje nedužnih ljudi. Bože, stvori još jednu planetu pa da se tamo nasele oni kojima je do rata i sijanja nereda, a da ostave na miru nedužne ljude na ovoj planeti.
Iran pošalje dronove koji satima putuju ka israHel-u i još to i najavi, taktika zeko pije mlijeko. Ko još vjeruje u neprijateljstvo cionista i persijskih klerika, taj je lud.
Iran je prije 5 godina oborio najmoderniji američki dron Global hawk koji je samo prišao Iranu. Taj dron košta 200 miliona dolara. Svi to dobro znaju. Oni su se izgleda dobro pripremili za sve opcije. Svaka im čast! Arapi u mišijim rupama, kada im se dozvoli izaći će da vide šta je bilo!
Šta su se ba pripremili, pa šta su konkretno uradili sa ovom predstavom za maloumne. Cionisti im rokunu ambasadu i ubiju važe ljude oni naprave aeromiting sa dronovima i to iznad arabskih država.
oborio prije 5 godina jednu letjelicu i odjenom se mogu nosit sa zapadnim naoruzanjem, al kako mozes bit tako glup?
Napad nema svrhe. Zao mi je samo djece i neduznih civila. Amerikanci odlucuju o svemu i trenutno im ne moze niko nista
Amerikanci ne odlucuju nista. Amerika odlucuje a Amerikom vladaju cionisti.