Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevreji svaku kritiku (opravdanu ili ne) odma pokušavaju da uguše na sve načine (legalne i ilegalne). Kako ste počeli, niste toliko daleko od onih koji su 6 miliona Jevreja pobili!
Roger Waters je LEGENDA koja tacno zna sta je porucio a ako je iko oskrvnavio ZRTVE HOLOKAUSTA onda ste to vi svojim RAZARANJEM PALESTINE i krsenjem svih mogucih konvencija i ljudskim pravima .....postali ste od TLACENOG TLACITELJI......Dobro jutro svima OSIM CIONISTICKOM IZRAELU
Cionistì jeli Vas stid????
sexkaolijek: Relativizacija, generalizacija, whataboutism, izjava da je Putin bio "isprovociran"... izvini, ja to shvatam kao podršku Putinu. Čak je i tada 2014. dao podršku ruskoj aneksiji Krima. Ali da ne smaramo ljude, ima Google i svi podaci. Ja ostajem pri svom stavu. Muzički maestro koji nam je podario neke od najboljih rock albuma svih vremena, ali smeće od čovjeka, što su na svojoj koži najviše osjetili njegovi dugogodišnji prijatelji, članovi grupe Pink Floyd.
Bilo kakvu kritiku cionizma i faktičkog aparthejda u Izraelu oni odmah proglašavaju antisemitizmom. Pa i Palestinci su Semiti, da li to onda znači da su i Jevreji antisemiti?
Cijeli ih Svijet Mrzi !
6 miliona židova svakodnevno gazi 300 miliona Arapa. Biju Palestince bez ikakvih vise reakcija u svijetu. A Libija Egipat Sirija....i ostale tzv drzave postale su samo američke marionete, nikakvih više prava muslimani nemaju i postali su zadnja rupa na sviralu.
Sirija = Američka marijoneta????????????
Pa vec je rus nemoze upravljati vise ni rusijom
Muzički genije koji je pod stare dane zbog političkih stavova ozbiljno narušio svoju reputaciju i ostavštinu. Osim antisemitizma, zadnja "cigla u zidu" bila je podrška Putinu i opravdavanje ruske agresije na Ukrajinu. Sjećam se kada je Clintona nazvao gangsterom zbog "ilegalnog" NATO bombardovanja Srbije. Isto tako ne sjećam se da je u periodu1992-95 ijednom spomenuo agresiju na BiH, kad je već tako politički angažovan. Ukratko, muzički velikan i smrad i ništarija od čovjeka.
Sky aplikacija je izraelski špijunski softver na kojeg se upecaju samo oni kojima nije dojavljeno da se paze. A upecali su Skaku koji je nekoj NVO za neki event dao 10 milja. A nisu upecali Zvizdića kako je u Beču prodao Satleru Fabriku duhana za džabalamu
Haj žžžž. I pažljivo sa tom sjekirom Eugene......
Bivseg pjevaca Pink Floyda? Pa ne mogu da vjerujem