Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael sa dijasporom ima nesto preko 25 miliona ljudi...muslimana je na planeti preko milijarda i po....i sta ja sada treba da kazem iz jedne male Bosne koja je u supku planete i u klijestima kobinirkama hriscanske Evrope?....neka se sheici kurvaju, bave konjima i sokolovima i neka zive u zabludi da ce rezerve nafte da postoje do Sudnjeg dana.....i neka pustaju da drugu svetinju u islamu, AlAksu, palestinska djeca kamenicama brane od izraelskih tenkova....a mi cemo se i dalje diviti Saudiji.
Ruzno je reci al ko hi je.be kad nisu sposobni da se brane bar ih ne ubijaju ko sto su nas.
Brojnost u ratu jeste vazna ali nije najvaznija, ima nesto i u razvitku tehnologije, pameti, nauci... Izraelci salju letjelice na mjesec a Arapi se raznose jedni drugima u dzamijama jer ovi jedni klanjaju drugcije od ovih drugih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je demokracija na cionisticki nacin.
@Libertino ........to je demokratija na fasisticko cionisticki nacin....kazu da je Ajhman bio Jevrej
Pa je*em vam vise mamu okupatorsku...je li vas dosta i je li dosta vaseg izviljavanja nad narodom Palestine? Dokle ce svijet nijemo posmatrati ove zlocine i sutnjom odobravati iste? Kako ste se svu pobunili kada je Njemacka vrsila zlocin nad Zivdovima, zasto se sada tako neusprotivite Zidovima koji teroriziraju Palestince?
Nije Hitler bio budala.
Kaže se maslinik, ne maslEnik, jer se isto tako zove maslina a ne maslEna.
@Hercegbosanskivitez ...bravo majstore👏👏👏
Teror koji traje stoljece podrzava nazalost citav svijet ,palestina je odavno koncetracioni logor svjetski sila i izraelcana
Kada uzmes tudje onda je to .....
Da se covjek zapita da li je Hitler ipak bio u pravu sto se tice Jevreja.
@preludezalude 85 miliona mrtvih ljudi i tebi je taj zlocinac nesto bio u pravu? Bolesno
Izrael...najvece zlo modernog doba. Ali, kako posijes tako ces da pozanjes.
@preludezalude Zasto zlo? Nekom je krivo sto postoji drzava koja stiti prava Jevreja i ostalih gradjana izraela.
Jel ima neko pravo i zakon koji dozvoljava otimanje necije imovine..
Bravo!! Nadam se da cebim uzeti sve! To je IZRAEL!! Palestinci neka jedu 💩
Oteli OTELI.
Hajde Europa i Amerika, šta kažete na ovo? Digli ste turcima sankcije što su privremeno ušli 30 km u Siriju. Izraelci brutalno iseljavaju palestince iz njihovih domova, ubijaju ih na ulicama kao pse i svi šute.
@Karabajan Ovaj put ce biti nijemi, nece ni ton povisti....da ne pricamo o uvodjenju sankcija.
receno je davno da ce crne zastave doci iz pravca horasana(afganistana)i sravnice sa zemljom jerusalem i cifute sve istrjebiti.
A veliki dzamijski milijarderi vozaju zlatne jahte i govore za svjetske kurve maaaaašalaaa uh uuuuh
da nece mozda na prvu liniju haha
Nakon svega što im je Hitler činio,kako mogu biti toliko zli prema Palestincima.Poćinjem da vjerujem da Hitler možda nije griješio.
Pa dokle će ti prokleti cionisti više divljati!!
Svi vide kad Izrael a kod nas muslimani uzeli puskom i sad svojataju da je njihovo..sve sto je silom uzeto nek je svima prokleto..
@ivica.bila haj suti i ne brukaj se.
Šta su to Muslimani uzeli puškom? Herceg-bosnu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)