Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kralj Bosne sam pomenuo samo bosanske zemlje i nista drugo. Da ja jos jenom kazem ,opet, ovdi za svagda jenom da upamtite, Bosanske zemlje su; Hum, Dalmacija. Slavonija. Raska, Kosovo, Metohija, Vojvodina, Gora crna i sve ostalo dokle vam vid dopire i moja kama. Bosnjaci su jedini pravi narod i svi ostali nastali su od nas i od nasih slavnih predaka. Hail!
a sto ne prorece da ce kosovo prnuti? ili ti one 2/3 hrvatske koje planiraste da onako pokupite? Sto ne prorece traktor-kolonu kad ste zdimili iz knina da spasite glavu. Rasturili smo vas ka pic.ice a toliko ste glupi i ne shvatate to jos. Hrvatski se barkak vije na vasim kucama u Kninu, i vice se dovijeka.
Istina je jedna, a to je vjera ISLAM! Zato, dok vam nije kasno, konvertirajte i dozivite zivot u pravom smislu rijeci. S postovanjem
Kamo lijepe srece da se otvore arhive... saznalo bi se kakva je masinerija zla taj Vatikan. Mene licno bi zanimali podaci o pokatolicavanju Srba jos od 16. vijeka...
Panzerpapa na djelu :))
Biblija govori o vladavini djavola na zemlji, odnosno, to je svima poznato ko ima osnovno religijsko poimanje, odnosno, u obracunu andjela, djavo zbacen na zemlju, a konacni obracun sa djavolom tek dolazi, kao i vladavina Sina Bozijeg!!! Pa kaze: \"Tesko onom koga zatekne bez odjece njegove.\"(Misli se bez ikakvih moralnih nacela. Koja gomila gluposti dolazi iz tog Vatikana, to je cudo nad cudima!!! Gomila nevolja i nesreca na planeti, upravo njima treba da se pripise!!!
Kad Jevreji nisu uspjeli da otvore arhive odmah poslije Hitlera, ne vidim kako bi to sad mogli, nakon sto neki tvrde da nije ni bilo holokausta, poput nasih Bosnji, mame im se spomenem, istim tim. A jaucu o Srebrenici decenijama!!!
Bravo, bravo, treba otvoriti arhive!!! Samo, tesko da ce Jevreji uspjeti u tome, ne daju se ti, brale moj...kako bi inace vladali svijetom...sami sotona s tim ima posla.Nisu to bozije stvari, nikako.
prorok 20.12.2009. u 19:30 SVINJE SE VOLE VALJATI U SVOM IZMETU KAO STO VIDIS I REDAKCIJA OVOG PORTALA IMA RAZUMJEVANJE ZA TE TVOJE POTREBE .
Rašo 20.12.2009. u 19:07 JESI TI NEKI VRIJEDAN STUDENT , NEMA STRANICE NA OVOM PORTALU GDJE NEMA TVOJIH \" KOMENTARA \" .
dodjite do mene da vam pokazem moje krvave ruke,hitler je mala maca za me i niko mi nista nemoze:)
ARBEIT MACHT FREI !
ja sumnjam da je holokaust postojao mislim da je to politika jevreja i srba da opravdaju svoje zločine
@hahaha Sine, u pravu si isto toliko kao sto je E F E N D IJ A C E R I C i islamsko-bosanska ulema UMJESANA U ZLO KOJE SE DESILO NA BALKANU 1992-1995, samo sto zaboravljas da je u II Svjetskom r a t u p o b i j e n o 50 miliona ljudi, od toga skoro dva miliona SRPSKIH CIVILA koji su u b i j e n i pod okriljem Vatikana i islamske bosanske uleme, a u ovom zadnjem ratu je stradalo oko 100 hiljada ljudi, 55% Muslimana, 45% Srba i 5% Hrvata... Ne brini se uskoro DOLAZI KRAJ ZA TAKVE KOJI SU KAO TI I KOJI VIDE SAMO ONO STO IM NJIHOVA KONFESIJA DOZVOLJAVA DA VIDE... \"RIJETKO ZITO CE BITI POBRANO, A SAV KUKOLJ CE BITI SPRZEN VATROM\" Mozda ti jos nije kasno da izaberes svoj put, a nije bitno kroz koju ces religiju to uciniti:pravoslavlje, katolicizam, islam, budizam, hinduizam ili neku drugu..
Haha@ Pokušavaš da izjednačiš zločine Vatikana,koji su očiti jer je i sam Stepinac podržavao Pavelića,sa srpskom pravoslavnom crkvom.Pokušavate da sperete ljagu iz Drugog svjetskog rata kao pomagači Hitlera,tako što se pravite da ste u ovm ratu bili žrtve ali daleko od toga.3500 u Bratuncu,ko zna koliko još u Sarajevu...