Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška Iranu! Imaju pravo po svim normama uzvratiti na čisti teroristički napad na Ambasadu. To se računa napadom na državu, i tu dileme nema!!!
samo ostro s cionistickim teroristima 🇧🇦❤️🇵🇸❤️🇮🇷
Cim ameri kažu biće bice. Imaju nabolje službe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve ovo Amerika radi. Kakav Izrael I ku,, c. Oni I Jesu pravi ku,, c. Ali Amerika zeli Iran vidjeti u ratu.
Samo jacati Hezbolah u ratu protiv cionista. Blizina Sirije je takodjer bitan faktor u tom ratu. Sve u svemu, ako dodje do konkretnog sukoba, to ce biti napad na zlo! ( cionizam) Citav svijet ce ispastati kroz cijene nafte, ali ce to biti cijena ove humane borbe.
Natočite rezervoare do vrha jer kako već neko reče neće Iran samo bezveze gađati raketama već zatvoriti sve što hrani Zapad i Izrael.
Cijena nafte ce skociti bar 30% jer ce Iran i Jemen zatvoriti sve prolaze za prolaz tankera. Nece vam iran samo gadjati bezveze ovo je strateska operacija totalne blokade i rata.
HIFA trlja ruke
"به زودی شروع می‌شود. خدا مراحمان کند."
U 01.40h po našem vremenu počinje vojna operacija kao odgovor na teroristički napad Izraela na Ambasadu Irana u Damasku,Sirija.
Majku cam cifutsku, treba
Izrael će im razbiti nuklearna postrojenja ko tikvu. Iran je stvarno sila u svakom smislu ali Izrael je prava, obučena, teroristčka država spremna na najstrašnije zločine jer ih USA podržava, znaju to Iranci.
sto posto,iran jeste jak ali ovi ce ih uz pomoc zapada nalupat,i jedva cekaju da iran napadne prvi
Nema potrebe se bojati u Izraelu ima Amerika, Velika Britanija I EU sa kojom upravljaju Masoni. Pomoći će braća Masoni Izraelu i odbratniti Izrael.
Iran nas je pomagao kad niko nije. Dugujemo im podršku.
pa nisu valjda pukli da puste da vi gadjate a da ne uzvrate
Cionisti , Allah ih prokleo ,nisu sposobni Hamas pobijediti . a oni bi da ratuju sa Iranom .
@pedderparadox cionisticke teroriste ceka ubrzo scenario ko i tvoje ustashke katolibanske teroriste kad ih je izbusio drug Tito s Partizanima
usraski katolibanski teroristo cionistickim teroristima ubrzo slijedi Blajburski scenario ko sto je i tvoje ustashke katolibanske teroriste slijedio 45'
Koje pizde ne smiju sami bez amerike a laju ko pas na lancu.
I treba ih napast zaslužili su
Samo danas, 16 šefova država/ministara vanjskih poslova s ​​istoka, zapada, juga, sjevera pozvalo je Iran Predmet: Izrael je pogriješio, molim vas nemojte izvoditi operaciju!
Kakve veze sada Arapi imaju sa tim? Usput, zasto nisu i ne zivkaju cio-naciste non-stop da ne rade to sto rade?