Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ali ISILU I KAIDI...joj koja je to supljaaaaa....upisi na youtube greater israel..da vidis plana cionista...pola Sirije hoce...naeavno palestina je pregazena...i juce,danas,svi su lijepo otisli na iftar,dali pola marke prosjaku..a ovamo ti tvoja vjera ta ista nema sta da jede,ma ne moze da zivi..ma ja..iftari ti...joj kako mi se gadite..ustanite ba! Nepravda,sto ste misevi svi?
ko prima pomoć od čifuta tajti je dušman velki. more se tumaćit ko hadis jer je istina
Israel je lijek ovim retardima sto ubijaju u ime vjere..
Cifuti su rak rana ljudskog roda Nije zato cudno sto su kroz cijelu ljudsku istoriju protjerivani Zasto bas i samo oni ??????
@ziganteli cifuti su protjerivani zadnjih 3000 godina Od Egipcana pa preko cijele Evrope , odakle su protjerivani iz cijele Evrope od 300 godine nove ere do II svjetskog rata Zasto samo oni ?????
@ziganteli PRVO ONI NISU vrijedni nego su lukavi, namazani, prepredini Hoces jedan dokaz: u II svjetskom ratu ubijeno 25 miliona RUsa i niko to ne spominje RUsi se borili protiv nacista svuga Cifuta NAVODNO ubijeno 6 milona Navedi mi samo jednu jedinu brigadu smrdljivih cifuta da su se borili protiv nacista Po Svedskom institutu za proucavanje u Evropi 1939 godine zivjelo je 6 miliona cifuta KAKO JE MOGUCE DA IH JE UBIJENO VISE ?????? PROPAGANDA JE CUDO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zavadi pa vladaj ....stara fora koja nikada nije omasila
Glupi yebači kamila se izbiše dok zapad i Izrael uz kokice i pivo prate tekmu, bravo Arapi stoko nepismena...
@cosmo.3 nisu ni glupi slovni nista pametniji.
Pruzaju i Bosnjaci... Samo sto se to minimalizuje!!!
pruza i bakir pa sta
Toliko o Dzihadu.
deso dogg