Komentari (537)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veri najs
@bosman345 gospon bosmane krenite u akciju..hocu da vidim potpunu dominaciju na portalu
@PredsednikMileRS , bosman je upravu , ovakvim smokljanima kao ovaj gore samo treba kresat familiju , s njima se nema sta pricat . pozz predsednice manjeg entiteta ! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
A jesu li u Haifi objavili na portalu kad je bio pozar u Jablanici i Konjicu, i kada je bila poplava u Doboju i Maglaju?!?
Po tome su onda poplave koje su bile na našem području isto bile "Božja kazna"...
ALLAHU EKBER !!
Gasi ih benzinom!!
Poplave i klizista su takodje Bozija kazna.
pishaj ih ,nek gore
Samo sabur i cvrsto vjerovanje u Allahovo dz.s.odredjenje.On doista zestoko kaznjava.Mozes robe kako hoces,ali neces dokle hoces. Cesto smo nestrpljivi i pitamo se kada ce vec jednom Allahova dz.s.kazna?Pa evo dokaza ocitih sa ovim i mnogim drugim znakovima. Ubi cifut ranjenog Palestinca u sred dana kao pasce i niko nista.Cak bi mogao biti na slobodi uskoro. Ali,ima Bog i On sve vidi. Svi ljudi grijese,ali najgori su oni koji grijese svjesno i ne traze oprosta.
MašAllah.
ima Boga da je ko makovo zrno
ono nije mi drago fakat.. jer mnogi ostaju bez domova.. uspoomena .. cijelog zivota... ali mislim da je ovo Bozija kazna.. i uputa na ono sto ih ceka zbog svega sto cine ne samo oko palestine..
samo gorite, i treba da izgorite na toj zemlji koju ste natopili Palestinskom krvlju!!!!
svako na kraju dobije ono sto zasluzi pouka za svakog
Bog ih sprzijo dabogda po zasugama....
Nije lijepo likovati nad tuđom nesrećom.
klix pederski portal..jel to sad oplakujete cioniste i fasiste
Yebaji ga Palestinci ako ga i niste upalili sad ste ga ugasili:))