Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klikse gdje je vijest da je covjek uhapsen pred predsjednistvom zbog isilove zastave?
..bio je danas predstavniče.Pronađi u "vijestima".
bila je ipak... i ja letim, a nisam ni pregledao vijesti
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ovaj Izrael bas sere
Živio Firer i Treći Rajh
Lijepe gasne komore...
vako su i nama bradonje bacile barikade po gradu
ne valja ovo nista....
Šokci de malo za promjene napisite sta pozitivno sto se desava primjeri na SRECU ima vise dobrih nego losih od pomaganja jedni drugima itd.ali naravno nisu svi isti ima dobrih i losih ljudi svigdje i u svakoj vjeri.De usput malo o HR situaciji ustase sta bi sa onoliko izbjeglica?Ima tema ISKRENO ebe mi se za bliski istok-Ovde pod "svijet" spada Bliski istok ,Iran,S.Arabija i to je to WOW.Toliko gazenje i izazivanje mrznje da bi vas trebalo OPEt kazniti
Zato u Izraelu nema puno teroristickih napada-njega koknut ali i familiju protjerat i kucu srusit!Poceli su i drugi prepisivat od njth!
Ovi Palestinci uvjek bude vraga,a ne znaju da Zidovi vladaju svijetom.Treba protjerati ove Palestince u Siruju,i bice sve super i ok.Neka Zidovi grade tvornice i neka se sire.Sta ce ovi Barbari ne znaju ni da pisu.Puna podrska za Zidove,neka protjeraju ove Barbere negdje tamo u neku Arapsku zemlju,nemaju sta traziti u Jeruzalemu.
Zidovi su nebeski narod.U zadnje vrijeme razmislja da postanem Jevrej.Ma nema jace nacije na svijetu,imaju cetiri miliona stanovniak,a ne boje se nikoga.I ne pitaju nikoga sta ce da rafe,ali ovi Palestinci su iskreno Barbari zivi.Divim se Zidovima,i ako treba postajem Jevrej.
samo se ne bih slozila oko palestinaca, inace se slazemo.
tako i treba i nasim muslimanima zabranit, bila bi puno minija bosna!
Probaj kurvin sine
nisu zlatni ni jedni a ni drugi.
Da li bismo mi postavili punktove na ulazu u Federaciju, da nas RS-ovci počnu onako bosti nakon što im Dodik i vjerski vladari "preporuče"? Kako bi bilo da strani mediji počnu prenositi samo tu reakciju s punktovima, a akciju napada s noževima potisnu u drugi plan?
Jarane bila bi kolona do Mokrog koliko ih hljeb zaradjuje u Sarajevu.
Bolesni fašisti! Uvijek kukaju zbog Hitlera, a gori su nego on.
samo ostro, svako zna kakav su sljam te islamiste!
Ok srbine :)
Zapad šuti !