Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ce ostati u mom zivotu kao vjecni dokaz ko su ameri, njemci, britanci, zidovi, vjecna mrlja u mojoj dusi, nemocan da ista uradim osim da mrzim do kraja zivota ove gore nabrojane teroristicke i genocidne vlasti i narode koji izgleda uzivaju u istrebljenju jednog naroda, zelim vam da vam dragi Bog vrati tri puta goore.. nek je vjecna sloboda svim dobrim ljudima bez obzira na vjeru i naciju!
Pa druže svi ti narodi koje si gore pobrojao su tako isto nas u Bosni mrcvarili. Nama su uveli embargo na oružje, i pravili su se ludi cijelo vrijeme. Oni su saučesnici u agresiji na Bosnu 92 godine. Intervenirali su tek 95 kad je Armija bila u inicijativi da nas spriječe da se oslobodimo. Zapad radi protiv muslimana, moraš to da shvatiš.
Nije mi do kraja jasno šta se tamo zaista događa, osim što je očigledna namjera Izraela da počini genocid i da jedan narod nestane sa tih područja, na ovaj ili onaj način. Da li tu postoji ikakav otpor Hamasa, da li ih uopšte ima tu jer vojska Izraela ulazi gdje hoće, ubija koga hoće, ruši sve pred sobom... Može li se to nazvati sukobom ?
Etničko čišćenje i brutalno iživljavanje čifuta na nedužnim civilima i sirotinjom Po nalogu se ubijaju djeca i žene Žalosno
sacica otpora kojeg niko ziv ne podrzava protiv jedne od najjacih vojnih sila podpomognutom nosacima aviona jbt.... brodovima i avionima..... naravno mediji takvi kakvi su pricaju o njima kao da su u najmanju ruku Wermacht sa pola miliona tesko naoruzanih vojnika....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ljudskom razumu nepojmljivo, neprihvatljivo... Ili je ljudskost izumrla?..
nevjerojatno je da su Jevreji zrtva nacizma u ww2 postali najveci nacisti i zlocinci koje je svijet ikada vidio
Ovo više nije ni genocid. ovo je bogu plakati sta rade pred našim očima. Dok svi sutimo
Prokleti bili.
Ja sam sada ubijedjen da je i ovaj Hamas kontroliran od strane Izraela i da mu sluze kao okidac za nove sukobe. Gdje je otpor?? Napadas drzavu terora i apartheida i onda nestanes i pustis ih da istrijebe jadni narod. Nema logike.
Otpor su ljudi koji se bore za vlastiti zivot. Nazalost, tesko je to mnogima objasniti. Ako se vec na logiku pozivas onda to postavi ovako... Sta bi ti radio(la) da si u njihovim cipelama? Da li bi mirno cekao(la) da dode neko, i ti samo vrat ispruzis i kazes mu da uradi ono zbog cega je dosao, ili? Ja za sebe znam sta bih i kako bih. Ti sam(a) sebi odgovori na pitanje. E, to ti je pokret otpora. Da se ne znam kako zove.
Najveci gnocyd covjecanstva, svijet suti pravi se da ne postoji...
Zidovi su krenuli raditi ono sto je njima radeno u drugom svjetskom ratu i izgleda nece stati bez obzira na sve. Ja ne kontam sta je Hamasu, sto ne puste zarobljenike i kazu da se predaju da spase taj napaceni narod. Zar je ovo sto rade vrijedno svih tih nevinih zrtava?
svi se ukljucit u borbu fatajte židove i mlatite ih bez imalo milosti
Neuporedivo prljaviji sukob po obično stanovništvo u usporedbi sa onim u Ukrajini. Tako se uglavnom međusobnu tuku vojske a u Gazi se svi vrte po običnom stanovništvu, i napadači i branioci koji se kriju među njima.
Genocidašima i jeste cilj pobiti što više civila,žena i djece.
gaza se u medicini koristi za previjanje rana, a Gaza u Palestini je najveća rana čovječanstva, ko će ovu ranu previti samo dragi Allah
Ne možeš slomiti ljude koji su okrenuti leđima uz zid. Ovo je 14. ofanziva od 7. oktobra i opet ćete nadrapati čim se približite gustim naseljima i uskih ulica Rafaha i Jabaliye punih rupa i zasjeda. Dobili ste Staljingrad i ništa vam ni 60 milijardi USD pomoći ne pomaže. Hrabri momci palestinskog otpora su pokazali nevjerovatnu spremnost u odbrani.
Oni zato prvo sravne sve sa avio bombama i raketama. Cuj, ne mozes ih slomiti. Od ovih civila sto su ostali zivi, 20% ih je vec sad invalidi do kraja zivota. Ako nastave cionisti jos pola godine ovako, svi stanovnici Gaze ce biti ili mrtvi ili invalidi. Cionistima su nevazni Hamasovci. Pa ostavit ce namjerno pokojeg zivog cisto da mogu kad im zatreba da pokrenu ponovo neku "odbranu".
800.000 Izraelaca se trajno iselilo i masovno napuštaju Izrael. Nije ništa bez posljedica. Palestinci nemaju izbora. Ili život u poniženju, maltretiranju, ubijanju i mučenju ili časna borba. Ovim otporom su sebi obezbijedili sjedište u UN-u i podršku velikog dijela svijeta. I Hitler je napravio 10 miliona invalida u Rusiji ali je izgubio rat. Samo nastaviti borbu!
Eno Dodik u Gradini poziva Benju da dodje i kaze neka vjecno zivi Izrael😱