Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se znalo od pocetka ove agresije na Palestinu,da cilj cionista nije samo hamas vec okupirati cijelu gazu i naseliti židovima.......
Fali im Dejton i jedinstvene OS na tom podrucju. Entitet Izrael ,entitet Zapadna obala i distrikt Gaza su recept isproban preko ledja BiH. Kad ih sve poslije rasele nece biti vise ni sukoba.
Dobro je rekao Elon Musk za svako ubijeno dijete Hamas dobije 5000 novih članova
hebo ti.on.mater
Eto hoce ih bit tesko mitraljezom pokosit
ajd dosta više sa propagandnim pamfletima demokratske stranke. prestanite prenostiti CNN stranački medij
Izrael ništa nije postigao na vojnom planu. Nisu uspostavili kontrolu nad Gazom niti su uništili Hamas. Naprotiv, dobili su još više neprijatelja i dugoročno već gube rat. To je trebao biti blitzkrieg koji je propao.
Sve je bilo poznato i odobreno od veliki sila zlocin etnicko ciscenje na kraju genocid nad djecom Gaze dabi Izrael potpuno unistijo postojanje vjekovne drzave Palestine . Ovaj scenarijo je isto zapocet 92 u BiH i uz pomoc Britanije sprovodi se u tajnosti
Kao da je nekad i bio. U tu izmišljotinu su povjerovali samo UZP-ovci iz BiH i Hrvatske
Da, sad se funjare povlace povijenog repa, sad kad su fasovali po njupalici.
Izrael je genocidna tvorevina.
Kad se ovako osramotiš i izgubiš hiljade vojnika i stotine tenkova a svjetsku javnost okreneš protiv sebe onda mijenjaš ratne ciljeve.U sljedećoj fazi cilj će biti cilj kako preživjeti do idućeg mjeseca.
Nikada Hamas i nije bio glavni cilj. Nego da ociste sve.
Malo se cionisti zaletli, đaba su sve izrežirali 7 oktobra. Oni su hamas mogli da uniste putem tajnih sluzbi onako kako su ga i stvorili. Al koliko se vidi cilj je bio pobiti civile i djecu pa tek onda navodno hamas.
Ništa oni nisu mogli.Njihovo vrijeme je prošlo.Mit je slomljen i to je najvažnije.
muhamedfilipović A JA TEBI
Gdje ces ratovat protiv Hamasa ljudi izlaze iz zemlje padaju sa nema. Nema gdje ih nema. Lud je ko misli da ih moze porazit.
Nikad im to i nije bio glavni cilj
Je li to možda Hamasovci imaju članske kartice, tetovaze, sta vec? Kako ce te ih prepoznati?
U prevodu: Nema stajanja dok sve ne pobijemo ili protjeramo i naselimo i izgradimo i ubijedimo sve da smo veliki humanisti.
Ispušiće kitu na kraju