Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako te služi onaj terenac što si ga kupio od hodžarine i pomoći za djecu gaze? gorićeš ti u džehenemu! dežala prizivaš fuj! znaš ti dobro koji si ti, a znamo i mi, znaš ti to sve dobro! ni mukajeta lopove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stiće te haram para i kletve nevinih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Što sad Turska jače ne galami, nego se jedano oglašava ko kad su i nas vamo bili
@@@Jakob:\"To svojoj poluživotinjskoj djeci možeš pričati. Reko sam ti daćeš ih gledati u komadima.. i gledaćeš ih..sjetičeš se ovog posta. A nećeš samo ti,nego i tvoja poluživotinjska braća i sestre... \" --------- Vidi, vidi, kad im postaviš pitanje gdje su pare koje su pokrali od pomoći za djecu, počinju prijetiti terorizmom! A da se to ne misliš sam raznijeti u tom terencu što si ga kupio od haram para koje si ukrao djeci Gaze iz gladnih usta? Ili ćeš nagovarati druge da to urade da ti imaš razlog za još jedan krug pljačke? Ma i da se sam razneses nema tebi halala!
@@BigBoy Aferim!
da ne ispadne da ja tebe napadam, jos cu ti samo ovo reci pa odoh imam nekog posla, slusaj dobro gdje ima posla ima i nafake i nadje se i za sadake, a nema veceg sevapa od pomoci onoga koji se i sam trudi, niti ima veceg harama nego od pokrasti pomoc za takve ljude eto, pa ti malo skontaj sad sam sta sam ja htio da kazem, da ne ispadne pogresno da se s nekim svadjam halali ako sam ti sta lose rekao! samo vjeruj, nema niste vise ponizavajuce od oslanjanja na tudju pomoc umjesto na svojih deset prstiju, eto! sve naj i tebi i tvojima i halali!
ja vidim dobro, a sad ti vidi ovo. moj babo davao pare za tu djecu, ima tome i cetrest godina. sad ja i buraz isto davali. pa stani malo! nije to malo slati vec dvije generacije bar u mojoj porodici, a sta s oni napravili s tim? isto sto i ovi nasi koji su uzeli sve sebi, a ti se sirotinjo lomataj po svijetu gdje te niko nece i svi kazu sto si meni doso. a dokad vise izdrzavati i koga? ja cu radije dati sirotinji kod svoje kuce, pa ako ostane jos, a nema cesto ni za mene, ali skupi se covjek, e onda mozemo dalje dati kome treba. samo kad ce vise prestati s tim ratom i jedni i drugi i poceti raditi nesto? i kod nas je bio rat pa je stao. koliko ja dadho, pa amidza, pa tetke, pa svi i sta bi? daj mi pokazi fabrike koje su nas zaposlile! ja sam za to davao, a ne da sebi neko sve pokrade! ma dosta mi je vise price, a imaju i pravo sto nam prebacuju da samo kukamo. i njemacka je imala rat pa se izgradila, a i japan dvije nuklerke pogodile, nista nije ostalo, pa se izgradise, a mi nista!
@@BigBoy Ne vidiš ti dobro prijatelju to je bilo pod navodnicima.
kakve lovacke puske? marke kasam? jesi li na te mislio? daj ne lupaj gluposti!
stvarno ne znam ko je urednik ovog portala al sa ovakvim ne promisljenim naslovima otici ce te u nestanak kao portal...ako si urednice iskren imalo i ako u sebi imas imalo srama ovako naslov treba da bude ,,Izrael gađa Gazu iz vazduha i sa mora, žele uništiti svaki trag muslimanski\"
haj hitler
@@BigBoy Ja nemam pojma šta je Alija obećavao a šta je uradio, tad sam se rodio ali znam šta se sad dešava i lajkao sam ti komentar jer se slažem a ja podržavam narod koji se brani \"lovačkim puškama\", a kad si rekao dosta više i vas ne znam šta si ti mislio ja sam u svakom pogledu protiv terorista i iste i slične bagre i zločina a tamo nisu teroristi i nije terorista onaj koji brani svoj dom, ali u palestini žive ljudi kao i svugdje drugu, i treba im pomoći u svakom pogledu jer ginu djeca i nevini od cionističke bagre......i svugdje u svijetu trenutno su protesti anonimusi srušili nekoliko stotina izraelski sajtova a mi bosanci smo ravnodušni ili čak protiv umjesto da organizujemo mirne proteste danas u sarajevu mi se opet između sebe svađamo...patetično
Jevreji- narod proklet od Boga.. Pa kud vas Hitler ne pobi SVE.. !!
FREE KURDISTAN!
Mevlide? Medunjaninu? Koji se to od vas dvojice javlja?
UN je rekao jos da vas nece izdrzavati ma koliko se vi bezuspjesno pokusali na osnovu par hiljada zrtava porediti sa Holokaustom od par miliona zrtava. Zidovi su dobili reparacije kao odstetu za rat u kojem su stradali, a vi ste dobili sadake do neba i jos vam je malo. Proslo od rata skoro dvadeset godina, a vi jos pruzate ruku i trazite sadaku i ko ce vas primiti. Svi idete na \"kjafirski zapad\", umjesto da braci pomoci kad ih vec toliko zalite. Pa posaljite im te v e h a b i j e koje vec imaju bosansko ratno iskustvo, umjesto sto ih hranite da dzaba sjede u Maoci, Bukovici itd.
Vratice se her flick! Heil Hitler!
A sta treba, je li da hvalim Aliju koji obeca zlatne kasike pa pokrade sve? Ili ove sto su nam doveli bradonje u Bosnu, koji ovdje zakuhavaju, pozivaju nas da ginemo da njihove ciljeve, umjesto sto sada UPRAVO SADA ne odu tamo i pokazu djelima i to SVOJIM sve ono sto pricaju zadnjih dvadeset godina! Opet nas neko zove da damo svoju djecu da ginu i jos da to placamo. Znas li ti koliko je humanitarne pokradeno? MILIJRDE! Imamo 85 najbogatijih u Bosni, a ostali jedva sastavljaju kraj sa krajem. Mogli smo biti ko Svicarska od te pomoci. Ti ih podrzavaj, ali idi tamo, a ne ovdje anonimno da pametujes preko Kliksa! Dosta vise i vas!