Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa covjece ovo je umjetnost!
sad ce zid izgraditi da ih sprijece
Vranduk na aparatima !
Da ga nije Brankovic projektovao, on je bio privatnik zadnjih godina.
Pa ovo je tunel iz Fast & furious
DB tunel je radio u mnogo strožijem ''sistemu'' propuštanja nego kod Vranduka. Kroz Vranduk možemo pronijeti i ''vatrenu vodu'' bez kontrole a kroz DB su nas kontrolisali, vadili boce, mirisali, probali i onda istresali u urad. Loza ovamo, šljiva tamo... Moj jaran Kemo tvrdi da je bure na dnu imalo cijev koja je vodila do ''vojne punionice'' i opet se proces punjenja, distribucije nastavljao ali uz blagoslov.
bolje tunel opremljen nego onaj ispod piste u sarajevu,ovi mexikanci su stvarno vrsni majstori,dajte vamo posaljite ljude da nam iskopaju ove tunele nase sto gradimo.
@gooUser1578413040 da vidis razvaljenog tunela medju nogama tvoje stare.. Katastrofa..