Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
106 godina. Taj se nije nasikirao nikad
@komsija14 ne treba se ba sekirat.. Treba se samo smijat
Šišmiši na aparatima
Ovaj je prezivio sva tri svjetska rata i prvi i drugi, a bgm i ovaj treci
Covjek se nije sikirao i puco je namirnice za imunitet. Bravo deduka 😁
Junače, pa gdje si ti kren'o sa stotkom? Opet sve iz početka, ili kako?
Dobogda crknuli iranci ubili su mnogo muslimane u iraku
bravo
Drago mi je,zelim ti lijep zivot dalje!Međutim,ocigledno je da smrtnost nije vezana za godine,jer umiru i mladji i mladi i djeca i stari,ali neka selekcija postoji?Kako ti naucnici ne mogu da odgonetnu kako i koga i zbog cega napada?
Ima nade za nas mlade
Kome vijeka tome lijeka
Pa kako su ga izlijecili , cime, sta kako ???? Ovaj klix znaci samo copy paste informacije - niti se kaze cime je izlijecen niti kako... Nevjerovatno kako se ovi mediji sprdaju sa narodom!!!
kad ti nije vakat nije ti vakat džaba sve..Allah zna mi ne znamo..
Svaka čast dedo gigante.
ako je izlijecen, kako tvrdite, onda se zna cime je lijecen, sto upucuje da postoji lijek za COVID 19, ali se izgleda primjenjuje selekticno, mozda zbog usteda o kojima govori Sebija.
Nije on izlijecen nego je prebolovo , lijeka jos nema