Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci SEPARATISTI ce odvojiti Kataloniju od Spanije-pa sta Separatisti su razvalili i JUGOSLAVIJU -prvo separatisti odvajaju sloveniju ,pa onda hrvatsku pa onda prglasavanjem bosnu ,sa ciljem da naprave svoje nacionalne drzave gdje ce njihova vjera da vlada sto je uspjelo sloveniji i hrvatskoj-au bosni je to nemoguce
U svakoj drzavi jedna vjera vlada a ti mi dokazi da nije tako - zato i jest problem u bosni jer je nemoguce da jednavjera vlada ,zato ce i u narednih 100 godina i vise biti uvijek problema u bosni ako se ne raspadne ,jer vjerom sve drzave manipulisu sa svojim gradzanima
BiH je kao los brak. Srbi i Hrvati zele razvod jer vole komsiju,a Bosnjaci su kao prevareni muz i u fazonu su "sta mi fali pa neces sa mnom".
Ako može Republjik Kosova i Katalonija onda može i Republika Srpska.
Isto kao i skotska i Belgija, Popusili oboje od EU.
@Preporod-Bosnjaka Gluperdo bošnjačka!Kakve veze ima genocid sa stvaranjem države.Nemačka je načinila stravičan genocid pa su se Istočna i Zapadna Nemačka sjedinile u jednu, Hrvatska isto tako. Ajde idi vonjaj na loj u toj prdari od 23% BiH.
Katalonija i Republika Srpska. Barselona i Borac. Braca
neka se spremi srpska republika
nek ti se spremi terma cetnicka
sikter tamo pristašo..čibe iš
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Rece jedan spanski politicar "Ne dirajte lava dok spava", spanija jedna od najkrvolocnijih zemalja u povijesti svijeta, i Katalonija bi mogla da prodje kao Cecenija u Rusiji, s'obzirom na haos koji vlada u evropi.
koja glupost boze mili, kataloniju kao najbogatiju spansku pokrajinu koja ima 20 posto bdp a nece niko dirnut silom, kad prakticno hrane spaniju, prosla je frankova politika koja je u krvi gusila svako drugacije misljenje, i jos nesto katalonija je starija od spanije.
Ma puti to, to je rekao (slicno) general spanske vojske Francisco Alamán i dodao da ce Katalonija biti nezavisna samo preko njega mrtvog. Problem je sto toj vojsci nedostaje njihov diktator Franco ali da oni i dalje zive u vremenu ranih 50-tih. Naravno, danas vojska nema vise nikakvu snagu da oduzima sama akcije, a mislim da europa, pa kakva da je, ipak ne predstavlja neki sintom da ce doci do vojnog udara da bi se doslo do vlasti (mada, mi se opekli pa nam sada sve sumnjivo). Crysis, upravu si. Dodao bih jos samo da se Katalonska vlada priprema vec godinama za nezavisnost i sama cinjenica da izbore danas prati najjaci mediji u svijetu govori da ovo bas i nije toliko apsurdno koliko moze izgledati.
Sad ce se prasac dodik nafurati da i on moze da se odvoji. A narod glup pa ce mu jos povjerovati za zemlju staru 800 godina mogu da rasture.
Hoces da ti je bem malo mater ja?
imas djete ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Katalonija treba biti nezavisna, to je zemlja sa historijom poput naše Bosne. Podržavali su i nas i našu samostalnost. A ovi i genocidne što su nastali prije dva desetljeća ispadaju smiješni kad se porede s jednom Katalonijom, Škotskom isl. ozbiljnom i hisorijski utemeljenim zemljama.
Nešto jedem pa sam i progutao neka slova, izvinjavam se :)
odustace oni od nezavisnosti kad im sve postave na sto da vide šta će izgubiti
nece nista katalonija izgubiti ,u ovom slucaju gubi kastilja zato i skacu u oci kataloncima.
krme Dodo na aparatima pihpihiph.
Bošnjaci na aparatima cim se pomene otcjepljenje. Jebe vas Dodik pa rastura!
messi na aparatima
Sa srećom Katalonci! Republika Srpska će vašim stopama!
Oče oče za sledeće izbore hahah
nisam ti ja otac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
visca catalunya lliure !