Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bidene vcrs izlazimo autom po gradu sa americk zastavom Ovo su samo formalnosti vec si pobjednik
@Arnaut711 ja se nadam ali po meni ne kontam kako
Ma suti i nerviraj srbe hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koji god da dođe neka nas zaobiđe u svojim nakaradnim planovima
@gooUser1599739928 Ako hoće ulje, bujrum
Jel istina da srbi po primitku inormacije da je Biden pobijedio masovno napustaju FBiH i Sao R.S ? Selam iz HZHB !!! Mosa zapadni Mostar
Jel se u Mostaru još glasuje?
Ima ona interaktivna tabla gdje sve vidiš ...
Mnogi ne vide, ali ovdje za Trumpa nije nista gotovo! Prednost u Nevadi je 8000 glasova - a prebrojano 88% glasova. Dodjelili Arizonu Bidenu i Nevadu - a ni u jednoj nece pobjedit- s druge strane Trump u Karolini, Pensilvaniji i Georgiji vodi sa po 80000 glasova u prosjeku u odnosu na Bidena. Medijsko prenapuhavanje Bidena po obicaju, a veceras ili sutra ujutro kad jave da je Trump novi stari predsjednik -bice uj aj kako sta... Eto kako!
Znači Nevada može da odluči daje 6.elekt.A toliko Bajdenu još treba do 270.elekt. Mala je razlika za sada 7000.u korist Bajdena u toj Nevadi.
Ja koliko znam matematiku ako neko vodi sa 150000 glaspva onda 120000 listica ne moze nista promijeniti, osim ako na jednom listicu ne zaokruzuju obojcu!
Nek pobjedi onaj ko će nas u NATO voditi
Čudi me ovaj naš narod 50% ih ne izlazi na izbore ti glasovi se kradu. A zanima ih tuđe glasanje i ko će pobjediti gdje se skoro svaki covjek bori za svoj glas dok mi samo gledamo kako se krade i raspada Bosna.
Šta ako je Tramp uz inat demokratima Vučicu obećao Kosovo i CG a sa Bajdenom sve propadne
Treba sacekat dok prebroje ove glasove postom iz Mostara
pa trapu je bilo samo u interesu da postane predsjednik zbog trajnog obezbjedjenja od povjerilaca jer je lik dužan i bogu i narodu a sramota bi bilo da ga neko prebije ili umlati pa ipak je on BIO president od USA
kazu da se Vucko ne odvaja od olovke koju mu je Tramponja dao, cak je i rektalno intiman sa njom.
Hajde ba više i rezultati, sedam dana čekam, u Vrazovoj prije nalaze završiš ko da ih na prste broje.
Ovo nije fer, sljedeće izbore nek kandidati imaju preko 100 godina, ova dva senilna dida ujutro ne znaju kako se zovu dok im ne kažu
Najcudnija drzava sto se tice izbora, samo oni glasaju utorkom, a rezultate ne znaju citavu sedmicu.