Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Falat kad pogledas ovu kartu mi smo u centru svijeta.
eto rusija uzela sistem za iznudu para a rusija druga zemlja na svijetu po velicini zaliha gasa i nafte hahahahahahaahah aaaaa hahahahahahahaha dragi kilxe pa nije valkda narod toliko paglu pa da vjeruje u ove jeftino prodane novinare hahahahaha
Stvarno smo ugroženi.ne samo izbjeglice već i hakeri naspočeli zaobilaziti.
ovo je napravijo oni američki špijun što je pobijego u rusiju oni Snovden
hladno zaobisli Bosnu..
Treba ruse sve istrijebiti... pogan vlaška krmojedska rakijaška !
...kod nas nema tih problema. sebija je zabranila bilo kakve opertivn ezahvate dok pacijent ne iskešira. unaprijed, jer ako odapne, pod rukom podobnih "stručnjaka", tko će platit? mudra menaĐerica, štedi na pacijentima. na uhljebima ne smije, to joj je buduća biračka baza. begovat is coming.
Slava Ukrajini, smrt Rusiji.
okomili se svi na rusiju ko 41. da ne nagrabusite ko 45. 😀😀😀
Hakeri ce biti vjestice 21 stoljeca ;)
RUSI PROMAŠILI RIŠTUNG I NAHPALI SAMI SEBE SJOOO DEMOKRACKIH VJESTI JARANE MOJ
Obratite se MaJKrosoftu da vas zastiti,platili ste im,ne?
i najveći hakerski napad zaobidje nas ..
hoću i ja da budem haker
u nas je dos 6 u bolnicama i tim servisima