Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vidimo svi kako padaju izraelski avioni za da vaših raketa. Kakva je ovo pogan al jednom će Amerika otići a onda će vas narod zubima gristi.
Svaka cast hrabrog iranskom narodu. Jedini Iran brani svetu zemlju Quds. Naoruzava Hamas, Hezbollah, Hute i Iracana koji svaki dan samaraju Izrael i vode rat iscrpljivanja genocidnog cionistickog entiteta. Saudija, Emirati, Jordan i Egipat pomazu cionistima aktivno. Gaza je ogolila citav svijet.
Zivio Iran, zivjela Palestina!
Pudlice cionista. Nametnuti od amera baš kao i naša trojka (nisam sda glasač). Vidimo Egipat...
tebra cim padne cionacisticki rezim bagra postavljena od strane cionacista u Egiptu, Saudiji, Emiratima i Jordanu ce bit objesena naopako od naroda kad ih se docepaju
Sto ih niste obarali iznad Libanona i Gaze? Davno ste vi postali cionisticki rektalni alpinisti!
Zašto su onda izraelski avioni iz jordanskog prostora uletjeli u Siriju i bombardovali iranski konzulat?
Jašta bi. Smradovi jedni prodani.
Vi cete pronaci izgovor zbog cega nisu oboreni projektili od strane chifuta, ili ce avioni bit u kvaru il kod mehe na servisu
Možeš lagati nas narod ali ne možeš lagati boga a pred njega ćeš stati, kako bi volio da ti vidim samo facu kad te pita isto ovo pitanje
Bi isto kao sto robu pustate preko da stigne cifutima.
Šuti sramoto izdajnička.
Svim kraljevima i vodjama iz islamskih zemalja koje su obarale Iranske dronove u napadu na zlocince naje.em se vlastitih hanuma.
Ja mislim da ce Jemen prihvatiti i progon Palestinaca na njihov teritorij, kreditne ucjene su najjače oružje a to su sve zemlje oko Cionističkih zidova
Pakas pokrij se usima
Cionisticki mediju šute, kriju istinu ‼️ IRAN POGODIO 3 Aerodroma, glavni stab odakle je izdato nateđenje da se gađa Iranska ambasada,. PREKO 30% PROJEKTILA POGODILO METU. 10 zemalja Učestvovalo u odbrani izraela, među njima JORDAN 💩 SAUDISK ARABIJA 💩 POTROŠENO OKO 1.2 miljarde dolara za odbranu. IRAN PORUĆIO, OVO JE SAMO UPOZORENJE SLIJEDEĆI PUT 50 x JAČI NAPAD OCEKUJTE .
Polahko jordanac, pokucat ce cionisti i na tvoja vrata pa ces trazit pomoc od Irana.
Govnar.
Kakvi ljigavci. A Izraelski avioni im lete iznad glava i bombarduju druge zemlje
ja cu prijec u site sramota me sunita
Isto razmišljam.Samo nemam ko da me poduči.Od nas tzv.sunita samo licemjerstvo,glad za parama i svaka moguća opačina.Munafikluk nazivaju pragmatizam , laž je fleksibilnost a kukacičluk mudrost.Nevjerovatno ušta smo se pretvorili.