Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A slagao nešto bezbeli?
fašist ko fašist, nije bitno jel balijski il talijanski. za obje vrste je metak iz raja izasao
@kabanica tebe izgleda pali kad ti ljudi yebu mater, nesto kao sadomahizam...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma i kod nas kradu, ali u prejakoj konkurenciji teško mogu doći do izražaja...
Cigani ne treba da žive zajedno sa bijelim ljudima. Treba ih protjerati u Afriku, u Sibir ili na Antarktik. To je korov na Zemlji. A korov treba istrijebiti.
Ima vic, ide Cigo ulicom i govori: "neću da cijepam drva". Zaustavi ga neki čovjek i pita ga"Šta to pričaš? " . Kaze mu cigo. Ranije su Srbi dizali revolucije, cigani su krali a Albanci su cijepali drva. Sada Srbi kradu, Albanci dižu revolucije a ja da cijepam drva neću.
Ndrangetha i Cosa Nostra .... humanitarne organizacije ...
ovaj bi, po uzoru na nositelje europskih vrijednosti, koliko sutra pravio logore ...
i tako rece fasista. A sta ce poruciti svojim Talijanima u USA. Mafijaske grupe samo neka je lezi hljeba.
Pitaju Cigu: • Šta bi radio da imaš milion evra? Ciga će: • Čuj radio, ... Uživao bih, čoveče!........MENI nije jasno zasto ikome smetaju cigani i njihov nerad sa kradjama ,kad kod nas ima drugo ime za ovakve..... diplome falsifikovane posteno kradu i ne smetaju im vicevi o Muji i Fati a tek ocozanostrama nemerem ni da govorim
Ako ja kradem a ne radim znaci cigan sam?
ti si iz zence ti se ne pikas
zavisi od da li imas diplomu sa prestiznog faksa i njene cijene ,u tom slucaju nije da si ,vec je da nisi
Rome zaista treba integrisat u društvene tokove, nije lako, ali treba biti uporan i dosljedan, a ne samo povremeno i deklarativno izgovarati ove fraze. Ako ćemo realno, koliko ima lopova na koje se gleda drugačijim očima samo zato što nisu Romi, a često su i gori i opasniji.
Znači i ti se slažeš sa Salvinijem da je još rano za slavlje.
Čaamugeee ahahahahahaha
ovo je on reko cd romovima. ne odnosi na dvd rom i blueray rom.
Pa i kradja je posao
ovako i bosnjama neko treba rec da od kmecanja nema hljeba
samplt , zasto samo Bosnjama !?! Ovdje svi kmece, neki sa vise a neki sa manje prava i razloga. Eto , kreni od sebe, nisi Bosnjo a samo kmecis na klixu.
@nakobolica svak mora da pogleda sebe u ogledalo
Dobro je i rekao, a bit ce rasist. Rasistticke vlasti su ove sto dopustaju da Cigani ne idu u skolu i zene se s 12, samo zato sto su Cigani. Eto to vam je rasizam. Licemjeri ce reci pozitivni, al takvo nesto ne postoji.
I krađa je rad debilu fašistički
glup si...