Grad na vodi - napušteni grad
0
Italijani 14. novembra sahranjuju Veneciju
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ne morate da se brinete 10 u pola sa lukom ce biti 7€,Kg bureka 10€.
Pakujem sutra kofere,idem u Veneciju da im pomognem oko razmnozavanja,treba im malo bosanske krvi. Onda otvorim jednu pitaru i cevaparu i bog te velselio.Nadam se da nisu sve dobre italijanke pobjegle.
... ne znam samo stho plachete .. bilo vam malo uzimat normalno pa pocheli uzimat lopatom ... kafa na trgu svetog marka 12 eura .. i onda plach stho nije posjecheno dovoljno ... 4 chovjeka 4 kafe 4 kisele 100 eura ... ne day Boze otich na voznju gondolom ruchak i desert .. trebash kredit dichi .. mame im nenormalne
Pa neka snize cjene pa ce ljudi mozda i nociti u hotelima i jesti u restoranima ... a ne za tanjir paste i jednu kolu u restoranu platiti bezobraznih 28EUR... Kada dodu pameti bit ce kasno ...
Ma sad je navala ovih nasih susjeda u Veneciju. Znate zamotaju pile u novinu a lebac i slaninu u dzep i eto..moze zivjeti 7 dana kao turista da ne utrosi ni helera. Jos kad ovi sa dvojnim drzavljanstvom navale doci i do ekolosko katastrofe. Vez sam cuo izraz za mokri cvor Venecija.
me nema veze, to ce kinezi vrlo brzo naseliti, samo nek se ne sekiraju.