Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovo nije tačno.....izlazna snaga struje, iz punjača, nije dovljno jaka da ubije čovjeka....
Lijepi moj Android. :P
Nije moguće jer punjači sadrže ispravljače i transformatore koji od višeg izmjeničnog napona napravi nizak istosmjerni napon. Pa uzmite u ruke punjač uključen u utičnicu neće ništa biti, to je kao da držiš u ruci bateriju 9V ili slično.
Da se nije kupao sa ženom'Možda neće mediji da napišu,upo mu fen u kadu!
Žena ga našla...Treba vidjeti koliko je životno osiguranje imao...
a punio je iphone dok se fenirao u kadi....
Ubila ga struja a ne iphone.
koji tokmak puni mobitel dok se kupa??
Bitno je da se u prvi plan pet puta istice da je punjen Iphone...i btw, kako je to uspio, pa nije uticnica sa adapterom u kadi.
To je nemoguće adapter je u zidu i na kablu do telefona dolazi 5 w. Vjerovatno je imao srcani udar i povukao telefon za sobom . ..
Koji blento još puni telefon u banji, dok se kupa???