Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO na celu sa USA je najvece zlo cionisticko... zna to i Rusija .. Nato ubija zato sto hoce da naprave mocni Izrael..
333 3 3 3
Izgleda da je Bog stvorio muskarce samo da bi se silili,ubijali stvarali nered po zemlji.. Da nema muskog roda nebi bilo ni rata..
a ne bi bilo ni ljudskog roda :)
Tako je,znam... Bog stvori zene i muskarce da jedno bez drugog ne moze..Prirodna ravnoteza...Ali mora se priznati da su vecina muskaraca siladzije...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ah,dobrih i nezavisnih izvora informacija.)))
zao mi je lijepe ukrajinke :((
E moj jadni narode :-( Nisam na strani rusa, Ali nema vecih govana od amera I njihove politike! Amerika polahko Ali sigurno rusi planetu ratovima, klimatski, demokratski... Bravo rusi pokazite jos mace zube, govnima cifutskim Podrska BOSNJAKA!
ja sam bošnjak a podršku ti daji samo za sebe, glupane.
Jebo*i amerika mamu I pizdalo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad pogledam DNEVNIK odmah mi se ide iz Bosne, al kad pogledam PARALELE ili KLIX.ba opet kontam gdje cu u pi*ku maternu.
svaka ti čast za komentar. isti sam ti takav.
citaj vise playboy
Nije ni cudo sto se ukrajinski narod sukobljava sa ovim ruskim placenicima jer ko to moze mirno gledati da mu neko drzavu unistava, i pali zastavu a dize rusku i zele da sprijece pro-evropsku politiku a zive u bijedi.
sjeti se 1991...1992...pa to ponovi sto si rekao............
a da neces mozda da Rusi dizu Americku zastavu,pa normalno da Rus voli i dize Rusku zastavu....aj ti masi Srpskom zastavom.....licermjeru....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)