Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne napadnete izrael?
Jer je njihova i americka organizacija
Sad su svi stali uz stranu muslimana zbog izraelske i americke agresije, i sada nemaju sta drugo kjafiri zapadnjaci ponudit osim da angazuju ove kjafirske placenike da se islam omrzi opet.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
pushite qrtz zajeno sa vašim cionistickim sponzorima mmu li vam ybm - vi ubijate muslimane......
pa i nisu muslimani
nisu to pajdo muslimani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KOJE BIJEDE! KO IZA NJIH STOJI!!
Ko li ih je napravio Boze dragi. (SAD i GB )
Ima li ko od vas da uleti u Željinu svlačionicu?
Znaci, do kraja Ramazana moze se ocekivati repriza Moskve? 🤔🧐
Opet ameri nesto kuhaju...
mosad ne miruje.
Crkli dabogda sa svojim tvorcima
Jel netko stvarno vjeruje da su ovo muslimani
Sto ne odete u Gazu ili izrael kad ste vec takvi mangupi...
a gledaj faca kod isilovaca, sve poljaci i ukrajinci🤣🤣
Svi imaju maske ali ko je stvarno ispod njih
Maske su pale . Isli je cionisticko-americki projekat da svijetu prikazuju islam kakav on nije , samo im je cilj da povecaju islamofobiju . Pravda je spora ali dostižna . Sve ce se samo kazati . Zasto Isil nikad neće napasti Izrael i Ameriku to je pitanje ?Zato jer su njihov projekat i koriste ga kad im treba . Fuj koji licemjeri .
Mrs majku vam cifutsku. Ovi cionisti treba da nestanu!
Evo vam dokaz da je mosad napravio isil 100% : https://t.me/Hezbollah/19909 ISIS je proizraelska organizacija. Poslušajte ovaj video kako ISIS u pustinji Sinaj 2017. godine pogubljuje čovjeka zbog prebacivanja oružja palestinskom otporu i opisuje bataljone Qasam kao otpadnike. Hezbolahov islamski kanal otpora ☑️ @Hezbolah
Sirom svijeta u prijevodu znaci svugdje osim u Izraelu i Americi a najvise u muslimanskim drzavama i EU.