Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
irska španija slovenija malta juzna afrika su za mene od danas u srcu♥️..svaka čast za narode tih drzava jer su stali na strani prestanka ubijanju djece
Ne treba zaboraviti mnogobrojne države Južne Amerike, kao ni Sjevernoameričke starosjedioce.
Cionisti su mentalno oboljenje: “SAD prijete da nam neće dati precizne projektile. Pa, imam vijesti za SAD: Imamo neprecizne projektile! Dakle, možda ću umjesto da koristim precizan projektil da uništim određenu sobu ili određenu zgradu, upotrijebim svoje neprecizne projektile da sravnim 10 zgrada. To je ono što ću učiniti. Ako mi ne date precizne projektile, ja ću koristiti neprecizne rakete“, saopštio je Likud MK.
Irska, Spanija i Slovenija su svijetle tacke Evrope (Slovenija i Balkana naravno) 🇧🇦🇵🇸🇸🇮🇪🇸🇮🇪❤️
Priznati Palestinu kad je od Palestine ostalo 10m kvadratnih. Jedino priznanje Palestine je Palestina u granicama prije okupacije.
Zemlja nije okrugla samo što mi hodamo u krug.
Spanija iliti Spanjolska ima obavezu