Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu dzabe u hororima ove casne sestre uvijek
Bolesnici
Pa nedavno je otkriven slučaj u Njemačkoj da su "časne sestre" organizovano privodile dječake sveštenicima na seks. Želudac da ti se okrene.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moze li biti ijedan clanak a da se ne gadjamo nacionalistickim i rasističkim komentarima
To su potomci onih Iraca, Engleza...koji su kao vjerski ovisnici skoro istrijebili i stavili u rezervate Indijance u SAD, Aboridžane u Australiji, itd. Katolibani, u tim katolibanskim domovima za djecu, su dusevne nakaze svog nauka, a uz njih moze i drustvo, koje ih je okruživalo i nije djecu spasilo.
bravarKrepo..... Džaba palamudiš, krepaćeš ti od muke
Koko Šanel je odrasla tako i sestra joj je umrla u takvom samostanu, film bio, a časne, sestre su uglavnom bez emocije, psihički izmjenjene, sklone iživljavanju i katolička crkva je iznjedrila pedofila i krila stoljećima i podržavala razvrat, čitajte o papinskoj porodici Borgia, incesti i trovanja protivnika, nemam ništa protiv ali to je argumentovano mnogo puta kroz istoriju
Islam islam otvorite vise oci
Gdje je god religija faktor tu nema hajra.
U Irskoj razotkrili i dali u javnost... koliko ovakvih domova sirom svijeta je još bilo...?
Pa sto mene banujete uvijek kosti vam jebem
@gooUser1606217559 Izvinjavam se,ovo je od prije...Nemojte sestre vam
Gdje vlada fantazija kojom covjek moze opravdati sve svoje postupke tu se dogadjaju ovakve stvari.
engleska,irska, skotska sto dalje od njih bolje
Fino čut
Svi koji se svadjate i podsticete na svadju boli Irsku briga za vas i sto smo mi takvi kakvi smo
Sto su se križari upalili 😂😂😂 polako moroni, znamo mi svi da su ova jadna djeca prije smrti bila silovana.. tako crkva nalaze!!!!
Sta ce jadna djeca izivljavali se nad njima kad im je to u vjeri sve, dokazali brojni krscani milion puta...
Jadna osoba , jadan komentar