Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto u tekstu nema informacija o tome kako su prošli IDF-ovci sinoć u pokušaju invazije u Gazu? Razbijeni na proste faktore i zarobljeni.
Ima li gdje video na telegramu?
gdje se moze naci ta inf?
Nazalost, neizbalansiran odnos snaga i tu lezi cijela problematika ovoga napada pobjesnjelog psa na macku. Volio bih da je Hamas u mogucnosti plasirati projektile koje ce se aktivirati na zemlji, a ne biti unistene u zraku, jer bi to trenutno umirilo cioniste, znajuci da mogu dobiti po njušci. Ovo je rat, a ako cionisti mogu nehumano rusiti cijele kvatrove i ubijati na dnevnoj bazi vise od 300 civila, ko moze uskratiti Hamasu pravo da napada cioniste sa onim sa cine raspolaze!?
Cionisti ne znaju šta ih je snašlo. U kopnenu invaziju ne smiju, ekonomija je u drastičnom padu, prijeti im rat na tri fronta, podrška iz svijeta naglo opada pa svoje bjesnilo iskazuju na civilima. Ponudili su čak i prekid vatre u zamjenu za zarobljenike i leševe IDF-ovaca ali je Hamas glatko odbio.
bezveze
Oni mogi jednom bombom poravnit cijelu Gazu sa zemljom!!! O čemu vi pričate??? Prošla jedna raketa??? Pa to je smiješna informacija... najbolje bi bilo da stane rat!
Mi ko da smo na utakmici pa navijamo ko će više koga sjebati a o miru ili prestanku ovog ludila ni riječi u komentarima...
Gruhaj Hamase,al ne na djecu🇵🇸
Wow, jedna raketa prosla naspram 4000 izraelskih :P
Kaze Hamas, imamo dokaze da Izrael sam sebe granatira :)
👍👍👍
Zanimljivo jedva da je fasadu okrznula a kad zaluta u GAZU sruši bolnicu. Čudne neke rakete od vodovodnih cjevi, mora da je na ovoj ostao ventil zatvoren!
Sace Izrael bombardirati gazu sa 10000 projektila i reci ce kako je njegovo stanovništvo u strahu i da su svi u zaklonu. A jedna raketa jedva okrznula zgradu i nije niko stradao.
Za očekivati je da čovjek osudi ovakve stvari. Ludo jeste ali nekako mi drago što i oni osjete bol koju nanose tom narodu u Gazi.
sad svi vicu alau ekkber, a za 5minuta kad ih izbomarduju, bice opet po tv-u zene uplakane
Sine tvoj tata je ostao dužnik veliki. I možda uskoro plati dug.
svaka cast jevrejima na strpljivosti... sa njihovom vojnom silom, ja bi to sve protjero preko sinaja
Ma aj ti sa njima, tu je tvoja raja
molim Boga da prodje ih jos mnogo vise
Ispale 5.000 raketa normalno je da će proći bar 10 % nema štita koji to može zaustaviti