Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zna kakav je dogovor pao iza scene.
Svaka čast na komentaru.Upravu si.
Kao sto sam rekao, iscenitan napad da iran zadovolji narod jer su kao "napali ameriki", nema povredjenih tako da amerika nema potrebe uzvracati.. Sve u svemu sjajna vijest, valjda hodze ne pobudale opet..
Ovo oni posto ''kao'' ne slave novu godinu pa da na taj nacin obiljeze..
UGLAVNOM SU SVE DOGOVORENI SUKOBI KOJI SE AKTIVIRAJU PO POTREBI
Evo Slovenci javili, da je 6 njihovih vojnika u Iraku u vrijeme napada bilo u skloništu...čuj 200 I kusur raketa I nikome ništa.
Ovo je samo suplja,,Amerika-Iran..ovo ce opaliti u sasvim drugim zemljama..
hehehe, to je ono nemojte molim vas da nas napadnete, necemo ni mi, nasa raja je zadovoljna našim šouom za krezubu stoku.. sad ćemo svi zajedno kao i prošlih par desetljeće uzvikivati smrt smrt Americi.....Oj perzijo, nekada strašna silo, zar si izrodila takve poltrone i kukavice.
Bolje ispasti malo i čkapi nego odvesti jednu zemlju u propast. Rat je najgora opcija koja postoji. Vidjeli smo to na vlastitom primjeru. Nedužan narod strada, uhljupi se obogate, zemlja nikad ne oporavi. A najgore dolazi kad rat stane.... , bijeda, sirotinja, siročad, milioni uništenih porodica sa traumama koje se ne liječe tako lako.
Nešto im jeftin život, rahmetli generala! Samo jedno raketiranje, i ti je to?
Amerika je to. Strah i trepet u svijetu.
Amerika je to. Strah i trepet u svijetu.
Amerika je to. Strah i trepet u svijetu.
Oni njima ubise generala, a ovi uzvracaju manevarskanom municijom iz plasljivca...
Sta reći, koju poruku poslati.. ugledajte se na 🇧🇦🇧🇦 pa necete imati kad ratovati od gladi.
e sad se vi vise ne pitate sad vam valja izdrzat
ispucali sto su imali
Ako američka strana uzvrati isto past će cijene zlata, nafte, bitcoina.....