Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran je spasio dostojanstvo dvije milijarde muslimana ali i svih drugih slobodarskih naroda Svijeta!
Ameri probali na Ukrajini, vidjeli da funkcionise pa sad idu na Iran. Sasvim je logicno, Ukrajinu naoruzava SAD i indirektno ratuje sa Rusijom. Izrael takodjer naoruzavaju i zele rat sa Iranom. Dvije drzave koje ni u snu ne bi SAD smio napasti je indirektno napao a sa strane dijele morale pridike.
Zivio Iran i Palestina
🇧🇦❤️🇮🇷❤️🇵🇸
pa zna i izrael i amerika da je na strani irana rusija i kina
Indija potvrdila da Iran ima najmanje šest nuklearni bojevih glava sad koliko je indicima vjerovati ko zna i zašto je Izrael u zadnji ćas povukao rućnu.
Niko ne zna sta Iran posjeduje, al nagadjaju da im treba jos par mjeseci za nuklerne bojeve glave, a sta ako ih vec ima?? Javno svi pozivaju Izrael na suzdrzanost, al iza kulisa svi ga ohrabruju da krene u akciju. Kapitalisticka kopilad ce u datom momentu spasiti vlastito dupe, Bliski Istok ce ostati pepeo, samo da se shebe utjecaj Kine I Rusije na tom djelu planete.
Sva im je mudrost u tome da fetvom izbiju oko čovjeku nakon 2 decenije proganjanja!!!
Samo vi pripremite bojlere da dobijete što više ribe kad padnu u more!!!
Netanjahua pod svaku cijenu zeli ocistiti Izrael od Palestinaca. Zbog toga je spreman uvuci sve saveznike u rat sa Iranom. Koliko su saveznici glupi i spremni se zrtvovati za njegovu stvar pokazat ce se uskoro.
Kakav odgovor? Pa prvi su počeli,sad bi bilo ponovo,sto im se više povlađuje!?
Amerika zeli rat sa vama a izgleda da ste blizu zesceg sukoba !
Cionisti ne proučavaju ostatke dronova koji su išli u roju na gradove nego ostatke balističkih i krstarećih raketa koji su išli na vojne ciljeve i gdje je Iran uspio probušiti Iron Dome i napravio im štetu. Tu situaciju je opisao cionistički pilot kao najteži zadatak koji je do sada imao: Kao da se susretnu Top Gun i Ratovi zvijezda.
Iran misli ozbiljno kada kazu da ce ih napasti snaznijim oruzjem, spremni su za otvoreni ulazak u rat sa tzv. Izraelom i njegovim saveznicima. SAD su dobile jasna upozorenja, ali ratni zlocinac Netanjahu je spreman zrtvovati globalne interese Zapada i nacionalnu sigurnost SAD-a, zarad vlastite ideologije genocida i etnickog ciscenja
Finbold kompanija upitala ChatGPT koliko će unca zlata koštati ako izbije rat između Izraela i Irana. Vještačka inteligencija odgovorila rangom $2,800-$3,200. To je skok cijene od 34%. Konvertujemo li 999 čistoću u 585 (14K), gram zlata u maloprodaji bi bio 230 KM a otkup polovnog zlata 115 KM.
Nek se roka,nema covjek sta izgubit,nek smo svi jednaki,dosta je vise neprade,ako se zakuha prvo rusim ove sto nas ugnjetavaju,nase,sto napravise zgrade i firme preko ledja,naroda i branioca,pa onda neprijatelje.
idu sad provokacije sa obe strane dok se ne porokaju