Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadne zene. Tuga je ovo kada se politika i religija pomijesaju do te mjere da pamet stane, a licemjerje nastupi. Jos nesto nevezano za gornju recenicu - zanimljivo je da zene u Iranu jedva cekaju da skinu burku i hidzab, a kod nas u BiH su trendovi, cini mi se, sve vise obrnuti. Ne osudjujem - samo primijecujem!
Ako je najveći problem 10 godina zatvora zbog odbijanja nošenja hidžaba, onda zamisli kakvi su manji problemi!
Zatvor 10 godina zbog skidanja hidžaba im je jedan od manjih problema. Mnogo je drugih za koje se propisuje smrtna kazna tako olako ko tebi popiti čašu vode.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svako ima pravo na slobodan izbor za sve počevši od vjere, pa do životnog partnera!
Joj bosnja al raspravljaju.. Ispade da sve zene zele skinuti hidzab. Budala vidi da takve stvari rade americke obavjestajne sluzbe jer zele destabilizovati zemlje u kojima vlada vjerski zakon, zato sto kad ih podijele lakse ce ih ZAVRSITI. I naravno ne zaboravite BOSNJE da medijima upravljaju upravo oni stoga ne vjerujte svemu sto procitate!
Iranke i druge arapske zene se bore da skinu maramu a nase papanke glume vece muslimanke pa hodaju sa licem pokrivenim a sto fkt nije obicaj na ovim prostorima,hajde marama ok izbor je njen ali vala kad ne vide kuda hodaju ...ne znam...mislim da je to podloznost trendovima i udaje za strance koji su se zenili ovde nakon rata.
Prije ce silovati neku nepoznatu zenu neko sa zapada nego neki musliman vjernik koji se ne rukuje i ne dodiruje nepoznatu zenu koja mu nije mahrem.
Iranke su prelijepe žene.
Ovo nema veze sa Islamom!! Sektaska drzava!!
Iranke su prelijepe žene. Nije ni čudo što otpor prema represiji vlada.
Ovako pocinje revolucija, svaka im cast na hrabrosti
Postoji razlika između demokratskog hidžaba i opresionog hidžaba. Žene u i Iranu su natjerane na to, ovdje to same biraju. Tako da referenca na top komentar kako jedva čekaju da skinu hidžab u Iranu a ovdje u BiH da stave je neuporediva.
Ma normalan i pametan svijet. sta propaganda moze da ucini: https://www.youtube.com/watch?v=5TWNXneUrMY&t=187s https://www.youtube.com/watch?v=NWxU-pS4fDc https://www.youtube.com/watch?v=I8K62Jb-Rok
Kako amerika pravi propagandu i trazi razlog da napadne iran. u ime demokratije
@adnan35 Bravo,oni se toliko brinu o pravima zena da u svakom zapadnjackom gradu imas bordel.
Bitno je da im se Amerika mijesa u sve to, kao da je Amerika rijesila sve svoje probleme, pa sad moze i ostalim zemljama da pomaze i glumi majku Terezu . Pokvarise i Libiju na kvarno, kao falilo im je slobode i demokratije. Do cega li ce sada i sa Iranom doci!? 🤔
Činjenica je da Zapad manipulira mnogim od ovih žena, kao što to kod nas rade vehabije (samo u drugom smjeru), samo da bi oslabio nj. jedinstvo. PRVO SE DOBRO RASPITAJTE.
nalet hin nebilo😁
Činjenica je da se Iran zasniva na islamskoj kompaktnosti i kao takvi su jedini koji mogu prkositi američkoj hegemoniji i hegemoniji međunarodnih korporacija koje teže znamo već čemu. Tu zemlju nikako da ostave na miru i oni su, nažalost, u stalnoj pripravnosti za rat. U takvim uslovima se boriti za takva prava je u najmanju ruku nepotrebno. Mada i ja mislim da bi trebalo dati na volju, pa nek se vidi ko je pravi vjernik/vjernica.
@Croatinho bio u Iranu? uopste zene tamo ne nose maramu na nacin kao ovdje kod nas...je vjeruj svemu sto se pise