Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prazna prica Irana kao i ostalih tzv islamskih zemalja. Pisu saopstenja kao Becirovic i mlate praznu pricu kao Komsic
Ništa dok ne počnete raketirati Tel Aviv, ostalo je šuplja.
Iran upozorava, Erdogan priča, oni hizbovci se uz granicu nešto čačkaju sa israHel-om a izraHel bukvalno masakrira palestinsku nejač.
Redovno ih zidovi rokaju po Siriji a oni samo blebecu
bla bla bla bla 🤮
Tupsoni u komentarima se iznenadili da teroristicka drzava Iran nema principa 😂😂😂
Sa Izraelom definitivno treba krenuti u totalni rat,od Irana,Libana,Egipta,Jordana,Sirije,pa i Turska.
i patković, pride.
Iran je jedini koji ima stav i karakter i zato ce vjerovatno na zalost nahebati, a arapa ima oko 450 miliona... najveca bagra i onda kad neko krene da pljuje po zapadu... ovi arapi su stoka najveca, svi redom potpisali Kini izjavu da ne postoji genocid nad Ujgurima i sad su jos prodali Palestince zionistima.
Polako, vi ne zurite, spremajte se i ne zaboravite da se slikate. Bijednici
Zašto bi se perzijanci izlagali kad arapi ni prstom neće da mrdnu. Kroz istoriju arapi nikad nisu bili od povjerenja pa i sad više vjeruju cionistima nego bratskim narodima
Vise utjecaja na rat u Gazi ima protest podrske palestincima u Stocu nego ove iranske izjave☝️
Bosnjo navija da krene Iran u rat, ako stvarno bukne rat (a polako izgleda da krece) pa skoci cijena nafte na 5 eur/L pa onda ide inflacija, kriza pa otcepljenje rs-a, pa herceg bosna.... sta cete onda, arapski svijet skupa sa Iranom samo da zaprijeti sa sankcijama Izrael bi morao povuci rucnu, al ne zele arapi ugroziti svoje zlatne skoljke... mada bi i to bila financijska kriza za cijeli svijet ali neka je ako to zaustavi ubijanje ljudi.
Znaš ti da bi tako bilo ? A sto ne bi obratno od svega sto si napisao ? Ti misliš Izrael nepobjediv ? Lako je onu sirotinju ubijat, i svi mjesec ja ne vidim da osvojiše gazu osim sto djecu rokaju iz topova ?
A da ikakve vojne snage Iran ima, vec bi je upotrijebio... ovo je samo lajanje u prazno
šta više čekate, zaspite izrael raketama, poravnajte ih ili ćutite, ne pričajte uzalud
Baci je, i svijet bi procvjetao