Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je valjo ostala bi Indija u dilu sa Rujama.Nakon ispitivanja Indija je tražila više od 40 izmjena, zbog nezadovoljstva i neispunjavanja očekivanih ciljeva po pitanju pogonskih grupa, ‘stealth’ osobina, odnosno nevidljivosti za radare, kao i nosivosti naoružanja i ubojitih sredstava.
Rusija moze rasprodat skoro sve svoje avione . Kako stvari stoje lete samo do Ukrajinske granice a dalje je prizemljenje ako je slucajno predu . Tako bi bilo vjerovatno i sa Iranom ako bi nedaj Boze koga napali.
Bolje bi bilo da su ih cuvali za sebe..uskoro ce im trebati..
Rusija nema oružja, a odjednom prodaju. Svaki dan klixe cu Vam skrenuti pažnju koliko ste kontradiktorni.
U ovih avjona motori od mješalica
Russia je bliska sa Iranom i Turskom i zbog toga Bosnje ne treba da strahuju od srbskochetnickih agresora.
Izrael na aparatima.