Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znao sam da ameri lažu , ali sam čekao demant upravo od irana. hvala bogu da je tako.
Nikada Amerika i Izrael nece napasti Iran niti obrnuto, ova prepucavanja su samo za šire narodne mase
herro : oni kako su popušili u Vijetnamu, više ne srljaju nigdje..traže plodno tlo,. Kvislnge, da ih zavadi iznutra pa kad se ovi počiste i izmore onda dođe na gotovo
u pravu si za Jugoslaviju, (za Srbiju nisam siguran, nemoj mi zamjerit) rtito nije dao prismrdit Jugi i znali su da je jedina karta na koju nas mogu dobiti nacionalizam. Podjelili su katre i rodio se jedan , on erađa drugi, drugi treći i moš ga j ebat pšoderaše nas ko šufericu. Al' šta sad, idemo dalje, do potoka, 'vako usrani.