Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
robe jesi ziogu u Ziguratu?
E ljudi e tu iza Zigurata sam ja radio. Baza Tallil T-1 to je blizu Nazarije ludilo znaci :)
USA je dosla po njihovu naftu; oni su im unistili ekonomiju godinama; unistili gradove... Rekonstrukcija samo jednog vjerskog objekta 83 miliona $. Zamislite koliko je objekata za stanovanje unisteno!? Nista vi ne znate, ja sam ovdje \"na terenu\"... Ovaj narod je patio i jos ce da pati a sve zbog crnog zlata.
Pa sto ne traze pomoc od SAD i Britanije, pa oni su im dosli da ih oslobode sacuvaj nas Boze njihove slobode i napredka !
pij ti Coca-Colu mjesto vode glupane glupi!
Ljudska prava, sloboda govora, demokratski izbori. Sve to je puno važnije od žeđi i vrućina. Čudi me da se uopšte bave tim tričarijama (pogotovo kad znamo da uvijek mogu piti Coca Colu umjesto vode)