Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budala i krivih drva nece nikad nestat
Da se Japan vadio na Amerikance,i dan-danas bi samo ruševina bili...
Japan je bio vojno poražen, nije im uništena vlast, samo natjerana da kapitulira!
@milers mislim da si razumio sto sam htio reć'.najlakse je otici u destrukciju i krivit drugog....Sadam bi dozivio sudbinu Sirije i bez Americke intervencije(koja je bila greska)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Chifuta svugdje ima!
poruka ... izbjegavajte guzve
Fala Americi za Mir i Demokratiju koju su uveli 2003e u Irak.... 13 godina prosperiteta mira i demokratije...
sranja su pocela kad su se ameri povukli
Da Bog sačuva i zakloni. Izginuše toliki nedužni civili. Vrijeme je da za ove zločine i one koji stoje iza njega netko krene odgovarati. Iračkoj državi treba pomoći da pronađe tu zločinačku organizaciju i izvede je pred lice pravde kako bi i narod Iraka i Sirije konačno odahnuli od terora i terorizma i otpočeli normalan život vrijedno gradeći i izgrađujući svoje države.
Bio je to još jedan"šehiid"na čekanju LOL
Ma kakav Idil.to su Finci uradili.
Ovo su bile lijepe zemlje dok se Ameri nisu upleli, nikad vise oni nece povratiti blagostanje
Hahahahhahahhaaha
Hoces nam objasniti kako su se Amerikanci upleli?Evo non stop slusamo neko drugi kriv, sa strane, pa me zanima kako to da se neka od ovih "muslimanskih" zemalja nije "uplela" u Ameriku da je razje.be? Okanimo se suplje price, ovdje se cisto radi o posljedicama rezima koji su bili na vlasti, gdje se narod apsolutno ulijenio, nije educirao, i sklon je manipuliranju...vecem nego sto je slucaj kod naroda Balkana, a najizrazenije na prostoru BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
al ovo nije Francuska, Španija, Amerika ... pa će i ovaj napad kao i 100-ine drugih proći kao da se nije ni desio.. gadi mi se ovo vrijeme u kojem sam rođen gdje nedužni ljudi stradaju a sve se moglo davno zaustaviti ... :/ :/
pa ovo se kod njih desava svaki dan, jesu im zapadnjaci donijeli nemir, ali sta mi trebamo plakati nad ovim budalama koji se svaki dan raznose
..."dobri" ameri. od jedne tipične srednjeistočne diktature oni načiniše pakao na zemlji.
Što je više samoubica to ih je manje.
Željezna logika!
:) ko iz Alan Forda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sadam kao diktator je mala maca po broju žrtava kad se poredi vrijeme za vrijeme njegove diktature i vrijeme trajanja američke demokratije!
Arapi i okolna plemena jednostavno ne mogu funkcionisati bez diktature, evo i nama samima je jasno da ni mi bas nismo bolji od njih
@mariijuana 100% si u pravu! Potpisujem