Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
besposlen iracanin i kanale kopa .:)
Onda, napune vodpm i puste krokodile... inače niko ne može preći taj grand canyon...
...a ono "pomoć bratu muslimanu"?
...ma ovo malo kopanje prazne zemlje isto ko radovi po sarajevskim ulicama i cestama malo se iskopa i malo zakopa...da se malo pare provrte i izvuku iz budzeta! stari provjereni recept!
ajd nek je LaHko novnaru :)
Te pare sto su potrosili za kopanje rova mogle su pomoci hiljade sirijskih izbjeglica! Sramota....ne pomagati ljudima u nevolji.....pa makar oni bili Siti,Suniti,Pravoslavci,......ja sam islamske vjeroispovjesti, ali stidim se tih Arapa dole, i njihove grabljivosti, kupovini nepotrebnih rolls rojseva, dok braca umire od gladi! Fuuuuj ne valjamo nista! Ali ne mozes ih ne sve pobiti , jer npr. kraljevskoj porodici ima po 500 clanova....gledao sam reportazu jedan princ ukopava more u kopno kako bi upisao svoje ime u pustinju i vozao se na svom ski jet. Isto tako ruski miljarderi.....fuuuuj
Ko ne zna o kolikoj lovi se radi neka trazi ponudu da mu firma iskopa bazen u avliji 10*5*3 pa neka tu sumu pomnozi sa nekih 350 000 puta!
Sreća naša imamo Drinu za ovu kaursku stoku s istoka : )))))))))
Ne, mislim na duboku, brzu, hladnu Drinu, ćao vlašče kaurče
@ lee Kako su ti majka i sestra vlašče-kaurče k.araju li se gdje stignu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a ironije, čuj irak im kopa rov. kao irak je vrlo sigurna zemlja . treba tim neandertalcima kolektivno zid kod grčke i bugarske udariti, pa nek uživaju
Kojim neandertalcima? Misliš o neandertalcima koji šire epidemiju pedofilije u katoličkoj crkvi o kojoj raspravlja čak i UN Skupština?
tisina arieltrix, nemoj da ti hodza iz gluhe bukovice dodje seki
PRIKAŽI ODGOVORE (8)