Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=kvIi3NDGMCQ
Duduk je uz Iran danas je trtljo na tv..
Istrijebite se kad ste zatucani a i svijet bi bio mirniji bez ovih zaostalih kretena. Da hoce Rusi i Ameri da se udruze i zbrisu cijeli Bliski Istok i sjever Afrike nuklearkama.
ko kaze da su iran i siizam i blizu muslimana i islam, ako je vama islam zadovoljavati se djetetom od 4, 5 godina daga mozes fackati gde hoces, i sam sebi proljevati krv radi nekog iskupljenja bogu, ili kada dodju pred kjabu logicno da se okrenu prema njoj oni joj ledja okrenu pa klanjaju, i oni kur'an smatraju nepotpunim, pa to je i budali jasno da nije ispravno, a za onu djevojcicu je uradio njihov poznati "SEJH" HOMEINi, fuj sta sve rade i jos mnogo toga
Hajde sad nam reci sta si siitske literature procitao. Gdje je to bgt pedofilija u siizmu dozvoljena? A sto se tice prolijevanja krvi za kerbelu, siitska ulema se ogradila od toga i kazniivo je zakonom irana. Videa propagande koja vidjas po internetu su ustvari snimci "primitivnih kvazi-šijja" koji na idiotski nacin ispoljavaju tugu.
Živio ajatollah Nimr al-Nimra
živio
@puJ-do Hvala veleučeni hafize, tvoji savjeti će mi neopisivo pomoći u živitu.
veliki selam mojoj braći Šiitima nedajte se uskoro ćemo sravniti sunite pogane
republika srpska je svim srcem uz site...
samo naprijed siti,milorad dodik je uz vas...