Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se i kod nas takav zakon uvede,sef bi me morao ozenit'....s obzirom koliko me taslaci 😨
Sta je problem? I krscani i muslimani u Indoneziji su vecina i za to su glasali i to su uveli. Njihovo pravo. "Istina je da većinske vjerske grupe u Indoneziji imaju iste vrijednosti i revizija je glas većine i svih kultura u Indoneziji", kaže Euis Sunarti, član kršćanske alijanse koja podržava izmjene zakona. Ko hoce drugacije, nek se seli u drugu zemlju. Ha ja
Nece valjda prilagođavati zakon za 1% populacije koja se sa tim ne slaze? Glupost. Neka rade u svojoj zemlji sta hoce, nije vasa stvar.
@Vicious Povreda je i ljudskih prava sto djeca u RS-u ne mogu uciti bosanski jezik, pa nikom nista. Povreda je ljudskih prava sto je 45% ljudi u BiH nezaposleno, pa nikom nista. Manite se drugih drzava i naroda i gledajte svoja posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prodaja se*si igracaka u porastu.
ma islam je kancer
bit che indonezijski turisti najzagoreniji
Nisam za istospolne brakove, ali isto tako nisam ni da se nekom namece kako ce da zivi i d se kaznjava ako zivi po svom nahodjenju. Ko o kome, islam o zabranama. Mora se reci da je Indonezija najmnogoljudnija islamska drzava.
@TheSupervisor Koje je to dobro, koje je islam zabranio, a koje je zlo koje nije?
"Istina je da većinske vjerske grupe u Indoneziji imaju iste vrijednosti i revizija je glas većine i svih kultura u Indoneziji", kaže Euis Sunarti, član kršćanske alijanse koja podržava izmjene zakona." Ovo nema veze samo sa Islamom, nego i krscanima u indoneziji koji cine oko 13% stanovnistva.
UKOPASE MUSKARCE STO JEST JEST
Svaka čast na ovom potezu. Zato će opstati kao društvo.
Samo još jedan dokaz da su nazadna država. Ja volim žene i djecu ali ako neko ne djeli isto mišljenje sa mnom ko sam ja da mu zabranim njegovo opredjeljenje.
@Raggae&It;3 Kod nas se barem ne prakticira šerijat, mi smo Holandija za njih.
Moga mi boga ljudski stvor je odlipio pravo ,izgleda sve sto je nekad bilo normalno bitce da je nenormalno,a sto je nenormalno bilo to je normalno gdje idemo u 3P.M bolje da nas nema nikako na ovoj lipoj planeti!
Eh, taman ce neko uspjeti zabraniti vanbracni sex na Baliju. Pa zato oni babci tamo i idu.
A da raspišu referendum?
Svaka cast
Vjernici u svijetu svojim sve ekstremnijim i ekstremnijim ponašanjem idu ka dnu dna. Ali neka idu, jer njihova propast se nazire. Ateizam, agnosticizam i nereligioznost su u porastu. Nauka se razvija. Jednog dana će zbog svojih postupaka vjernici biti donji. Kao kršćani će se sa stidom sjećati križaskih ratova i inkvizije ili kao muslimani ISIL-a i terorizma. Neka neka...
toliko si glup, naivan i neinformisan da ne znam odakle da počnem. Jad i dno dna si ti i tebi slični.
@tuhaf 👍
ne kontam naslov
Bravo Indonezija!