Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po njihovom zadrtom načinu životu ne možeš ništa drugo ni očekivati..
@u Muhibu ulazi XXL Peksinluk i ogavnost bez dna..
Bezvrijedna nacija. Jos da hoce uzeti ove bh rome u azil, bio bih im vjecno zahvalan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U njih silovanje isto ko neka sportska disciplina...
to su debili neviđeni, meni je malo koja Azijska zemlja iole normalna: -bliski istok - zadrti muslimani, talibančine prve klase -kina - kuhaju žive kerove, životinje naživo deru zbog krzna, ubijaju žensku djecu da imaju više muške itd. - Sjeverna Koreja - no comment. - Južna Koreja - imal ko da nije im'o estetsku operaciju? Opa Gangnam style! - Indija - kupaju se u rijeci u koju seru, pišaju, bacaju mrtve itd... ostatak je članak objasnio - Japan - k'o gleda porniće, znaće. Njima jedino skidam kapu za organizovanost i disciplinu...
ČULA BABA DA U PARKU OTIMAJU PLJAČKAJU I SILUJU. UAPUTILA SE U PARK NAIDJE LOPOV, OTE JOJ TAŠNU I POČE DA BJEŽI. A BABA POČE DA VIČE ZA NJIM "A SILOVANJE SINKO, A SILOVANJE" ČULE MATORE KEBARE DA SE SILUJE U INDIJI PA NAVALILE. NAJVJEROVATNIJE NIMFOMANKA NIJE BILA ZADOVOLJNA USLUGOM. KOLIKO IMA SILOVANJA U BiH? A ONDA NOVOINARI NAPIŠU "NAVODNO"
treba njih kastrirati na gradskom trgu da posluži kao primjer svim ovako bolesnim ljudima... Žalosno...
Očigledno je da se pale na bijelkinje. U zadnje vrijeme samo njih siluju. Valjda im dosadile ciganke.
Za ovakve ljude, svaka kazna je mala.
ovi hebu šta god vide i uhvate... kakvi su im tek ginekolozi onda...
Koji su ovo šugavi primitivci! Vode se kobajagi nekakvom vjerom i tradicijom, a sve naopako rade. Prije nekoli mjeseci je bio slučaj da su neki Indijci ubili kćerku i njenog momka, jer su htjeli očuvati čast porodice hahaha (valjda taj momak bio druge vjere).
žao mi beba, al indijska beba je budući odrasli indijac, silovatelj, primitivac i paćenik, tako da, udrite minuse slobodno, al nek umiru što prije...
ovi indijci ko da su rod neki blizi sa ovim nasim četnicima
Majke mi ovi nisu normalni...to sve treba na panj i satarom.
To je previse lagano, trba da se dobro napate.
Pa malo soli na sve to...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
@Toni...vidis...
Indija je ogromna zemlja, sad kad god se desi neko silovanje od toga se pravi haos. Ne kazem da ne treba ali sta cemo sa Amerikom gdje se svake 3 minute jedna zena siluje?
I u Americi uglavnom doseljenici siluju.
pa dobro barem tamo siluju jedan na jedan...pa zrtva u sto bi se reklo u zlu ima nesta dobra...moze i da prezivi i da tuži i da dobije pravnu satisfakciju u indiji kad te siluju...siluje te cijelo selo od 100 000 stanovnika...tako da je pitanje dali i prezivis :-D a o tuzbi...hej to je drzava gdje vlada sistem KASTA...ne pitas se puno :-D
jesi ovi napaceni :/
*jesu
nisam doruckov'o,otvorio..i pokajao se :(,vidio sam ranije neke od ovih slika,bas uzas...ne znam jel im to neki obicaj ali otkud ovoliki lesevi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)