Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je sve bliže atentatu.
Sad je tek Evropa nadrljala, kad im se cionisti okome na ledja.
@laser008 a kod vas u RS hvala bogu blagostanje i mir hahah da mi je da se kako zaposlim na Palama, da i mene malo sunce pogleda...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A nama nije smjela . Inače slijedile bi od nas RECIPROČNE MJERE ! A hebo ti ja zemlju kojoj BiH uvede vize !!! :)))
A jesu mocne zemlje kojima su uvedene vize.Sve gola bijeda koja kad ode u Ameriku ne vraca se vise.Bugarska,Hrvatska,Kipar,Poljska,sve ekonomske i industrijske sile...Nemaju za kifle,a kamoli za kakvog hotela i godisnjeg odmora. Ma daj,Amerikanac kao turista uvijek bio hadzo gdje god dodje.Samo slabo nesto Amera vidim u Evropi.Njih zanimaju druge destinacije,a Evropa im je zadnja rupa na svirali.
Reciprocitet u diplomatiji je uobicajena stvar bez obzira o kojoj se zemlji radi. To se moglo i ocekivati.
Već zamišljam na pojedinim aerodromima scenu. Dobro došli u EU! Sorry? Not understand im US-Citizen! Aaa "sorry", istupite iz stroja i krenite sa gospodom iz policije ima nekih problema sa vašim pasošem! Eto kad kažem iz Turske čestitam EU bar na ovom potezu i nadam se da neće povući rep!
ko je ovdje budala? ono pise da su glasali ali.... nevidim sta su izglasali
E nek i njih neko jebe pa makar i privremeno
Jos jedna pobjeda sljepila
EU se očigledno bliži kraj i to skori. Oni da se drznu da uvedu vize Amerima, a EU je nastala zbog Amera. Prvi pokušaj udara na Amere je evro. Pojedinačne valute nisu bile jake protiv dolara, pa su Njemci osmislili evro, da parira Amerima. Preko ovoga Ameri neće preći. Pustiće EU niz vodu, a onda Rusija stupa na scenu.
daj kakva rusija.....
koja ironija. EU je 100% američka ideja,koja postaje ekonomski i politički faktor,veći od onih koji su je i osmislili...
Upravo.
moglo bi ti potresa i prirodnih katastrofa
Svijet se zatvara i to je glupo ali to je politika ovog doba.
Spavas li mirno trumše?
ne kaže se trumše nego trampče 😉
BRAVO EU, pokazite zube tim seljacima americkim!
Pa šta ti misliš čiji je projekat EU? E dijete.
@TrebinjeNikadJace Mozda bila prije 50 godina. Kakve to veze ima s danasnjom EU?
Ovaj potez EUa je isključivo protiv Trumpa a ne protiv SADa
Kad bi se one misteriozne rupe iz Japana, Sibira ili Meksika preselile ispod ovog parlamenta da progutaju ove stetocine i sljam placenicki, da ih vise niko ziv ne moze iskopati. Samo ih lijepo zatrpamo pa Jovo nanovo. Svakako nece jos dugo ova moralna trulez i klimoglavci zvani EU parlamentarci.