Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako niste znali, ovaj svecenik je 2000.godine skupljao pare za zemljiste da se kupi kako bi se napravila dzamija, koja je i izgradjena..covjek gradio mostove medju ljudima, a ova ga stoka ubi.
Ne nego zbog genocida nad njima... Za tu tvoju pricu napisi note i udri po guslama.
Jeste i to moramo ponavljati s koljena na koljeno... 41a se ponovila jer smodedama govorili da su stari i prolupali da pricaju gluposti kad su nam pricali kako su ih srbi klali... Vjerovali komsijama i bratstvu pa nahebali ko bosnpp trnju dok ste vi za to vrijeme, cekali trwnutak.
Al-Kaida bila strah i trepet i evoluira u ISIL koji opet veći strah i trepet i sada nastaje nešto treće što je veći strah i trepet od oba prethodna zajedno i neko kaže onda da iza ovih projekata ne stoji niko nego se sami po sebi dešavaju.
@Referendum Ma nije tako. Trag je jednostavno pratiti. Bin Laden je bio na platnom spisku CIA-e.
Stvarno niko ne podržava tehrorizam.Ali zar ovi pojedini sa glupim komentarima čitaju samo naslov.Kao prvo nema niti jedinog čvrstog dokaza da su oni učinili to što je učinjeno.Sve je rekla kazala,isključen odašiljač bla bla.Kao i Čarlie Hebdo skoro 20 mrtvih nijednog tijela.Jeli vi zaista vjerujete u sve što čitate.Ja jutros pročitao da su vam se mame jebavale u tramvaju pa vjerujete li mi??A možda i jesu
Narrated Abu Huraira: The Prophet said "If a house fly falls in the drink of anyone of you, he should dip it (in the drink), for one of its wings has a disease and the other has the cure for the disease." (Sahih Al-Bukhari: Volume 4, Book 54, Number 537) Ovaj hadis mi je najjaci. U njemu se ocituje sva Allahova mudrost ...:)))
Narrated Anas: The climate of Medina did not suit some people, so the Prophet (ﷺ) ordered them to follow his shepherd, i.e. his camels, and drink their milk and URINE(as a medicine).So they followed the shepherd that is the camels and drank their milk and URINE till their bodies became healthy. Then they killed the shepherd and drove away the camels. When the news reached the Prophet (ﷺ) he sent some people in their pursuit....
...When they were brought, he cut their hands and feet and their eyes were branded with heated pieces of iron. Sahih al-Bukhari Vol. 7, Book 71, Hadith 589 Allah zna najbolje...;)))
Narrated Abdullah: A person was mentioned before the Prophet (p.b.u.h.) and he was told that he had kept on sleeping till morning and had not got up for the prayer. The Prophet said, SATAN URINATED IN HIS EARS .Sahih Bukhari Volume 2, Book 21, Number 245 Narrated Ibn Abbas: The Prophet said, When you eat, do not wipe your hands till you have licked it, OR HAD IT LICKED BY SOMEBODY ELSE. Sahih Bukhari Volume 7, Book 65, Number 366 Allah je neizmjerno dobar i sve zna...., :)))
Koji si ti idiot pogančeru vlaški mali.Džaba tebi ime kad si vlašina u duši serem ti se u ta usta seljačka.Nema pojma jadu kome se izruguješ.
@Sandokan Nisam vlah, ja sam ustasa;))
svaku vrstu radikaizma I terorizma treba osuditi I kazniti najstrozijom kaznom....ti monstrumi nemaju ni vjeru ni naciju ni nista....
bosanac2016@ jedina pametna koju sam danas cula na klix ....BRAVO!
"Par je upucan" jesu li bili "GAYOVI",ma nema veze i "Gay" Yuliy Cezar je bio pa ga svi postuju i cijene.
muslimani bi da mogu napravili dzamahiriju gdje god da su, pa bi onda bjezali u sekularnu drzavu, gdje bi opet tamo trazili dzamahiriju, da bi zatim opet bjezali u sekularnu drzavu, i tako...luda vjera..
@datderepolice ti bosanski muslimani i nisu muslimani... odrasli u ateizmu, krkali svinjetinu, locu alkohol...divi ove danas koji iskreno praktikuju islam, pa ih pitaj sta bi oni...ne moze musliman, pravi musliman. ne zeljeti dzamahiriju i serijat.
"Oni koji vas mogu uvjeriti u besmislice, mogu vas natjerati i da činite zvjerstva." Voltaire
@Identolog U pravu je . Pogledaj samo sta je Hitler uradio jer je povjerovao u teoriju evolucije i "opstanka najsposobnijih".
@kje Čak je povjerovao (ne samo on, već i mnogi drugi i prije i poslije njega) da mogu vještački kreirati te najsposobnije, kako je poučavala tada popularna eugenika. U Njemačkoj je zato najpopularnije ime tih godina bilo Eugen.
facebook i twiter muslimani i dalje aktivni
Dva jebaca malo jaca ni brada nije ojacala klali bi...a jos mi je interesantnija Fra policija svaka im cast sto su ih posmatrali plus onaj imao "nanogicu" a mogo da proseta svaki dan od 8:45 do 14 sati za to vrijeme mogo je skoknuti do Berlina na kafu i nazad a da niko nista ne skonta.
V A D I G A U S R A S E
Mašallah vidi ljepotana, Allah ih nagradio.
Metkom u celenku
@pelevratimifriz Na to sam i mislio. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)