Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraćanje na fabričke malog čiifuttskog naccisste
ambasadori drugih zemalja u trcim zemljama nisu relevantni
Popišaše po glavi malog chetnickog cionistu!!!
Vuciceva propagandna masinerija radi punom parom...Pod hitno Vucica proglasiti nepozeljnom osobom u BiH,ako nije moguce u cijeloj,a ono onda u Federaciji,bar to mozemo uciniti za zrtve genocida
Nije moguće u cijeloj
Pa Izrael je genocidan.ZLOCINAC I ČINI HOLOKAUST NAD PALESTINCIMA. Šta od nekog takvog možes ocekivat. ZLO,ZLO,IZRAEL.
Pa Izrael je genocidan.ZLOCINAC I ČINI HOLOKAUST NAD PALESTINCIMA. Šta od nekog takvog možes ocekivat. ZLO,ZLO,IZRAEL.
Pa Izrael je genocidan.ZLOCINAC I ČINI HOLOKAUST NAD PALESTINCIMA. Šta od nekog takvog možes ocekivat. ZLO,ZLO,IZRAEL.
Mali cifutic hoce medijske paznje i trazi popularnost preko mrtvih,a ustvari zbog toga samo sebe baca u vatru.
Koliko mu je srpkinjica moralo popusiti da ovo izjavi. Medju njima je vjerovatno najaktivnija bila dodoletova gorica. A izgleda ni ani brnabic ne bi tesko da se sagne.
Šta znači ono ko želi rat u kući mu bio? Jel to znači da se pokolje sa svojima u kući?
Registrovan u podrumu a uzeo milione na pojmu institut i genocid.razlika između podruma i instituta je kao između zločina i genocida..al treba mu dat nobelu nagradu iz ekonomije i finansija.manje više za ostalo kad ga skontaju možda ga neko i predloži
Ono ima i uvjek ce biti ljudi na svakoj strani koji ne mogu civilizovano kontrolisati emocije i rece svasta jedni drugima u tom momentu. Podizanje svijesti da je genocid genocid nesto vrlo lose jeste korak u pozitivnom pravcu covjecanstva da postane vise 'civilan' i time sprijeci buduce masovne zlocine, podignu humanost u ljudima jer u vecini slucajeva ratovi nisu potrebni 'civilnim ljudima' niti jedino rijesenje radije nesto sto povecava konflikt, mrznju, prepucavanje, divljastvo.
Cuj sto je srbija pocinula nad muslimanima, to cini i izrael mometalno, i sta je cudno da se genocidasi podrzavaju.
Izraelski fašisti podržavaju srbijanske fašiste, ništa čudno.
IGK? Ha ha ha ha ha!
Mogo’ je i Dino malo sacekat pa prepisat 😒
Rad oslobadja cifute..... Ausvic, birkenau, dahau, jasenovac itd gdje je stoka poginula na ringispilu tokom posjete njemackog cirkusa.
kako ce izraelski ghenocidasi da priznaju genocid