Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina vas čula za Palmiru preko klixa, i sad tu pišete neke zajebane komentare! Zanimljivo.
Palmira bas i nije toliko nepoznata ko Sarajevo ,pa i Beograd ili Zagreb,ipak je rec o gradicu koji ima svoj istorijski znacaj
Nismo tebe ranije znali da nas prosvijetliš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj svijet ionako je u helać otisao,samo nam fali da nas meteor ili neka druga kataklizma DOKRAJČI!
pa da pUkneeee iz Koreee :D
Kakva destrukcija vlada u glavama ovih divljaka i bolesnika pa to je za ne povjerovati! Pa se čovjek zapita koga i čega su oni proizvod? Što je zarazilo njihov um kada ne poštuju ništa što je drugačije ili starije od njihove kulture i civilizacije? Koji je to izvor koji ih je napumpao ovolikom destruktivnom energijom, primitivizmom... Pa ovo što oni rade mogu raditi samo pripadnici fanatičnog i vrlo nazadnog kulta.
ma zao mi svega sto je istorija/povijest da se rusi (zao mi je bilo i starog mosta u Mostaru)
Ovo je djelo zna s koga,ne direktno vec kao posrednik sa jos nekim zemljama...Jedna grupa terorise cijeli svijet,a isti taj svijet kao ne moze da uradi nista,naravno ne zeli a i zasto bi kada im je receno da rade to sto rade,i da ih niko nece dirati i da se ne brinu..Samo se treba zapitati zasto se ne napada arabija,izrael.katar itd i eto odgovora koje reziser,i naravno opet sa posrednikom..
Rusena je BiH '92 tri godine u srcu Evrope pa niko kurtzem nije mrdnuo , od Mostarskog Mosta pa do sve i jedne Dzamije u genocidnoj ne vidi ja da se ujedinise da zaustave četnike i ustase nego tek kada smo odlucili da opstanemo i da se branimo pa ono hajmo zaustaviti vidis da nisu uspjeli da pobiju muslimane i istrjebe ih iz Evrope ... Ko vas ne zna licemjeri skupo bi vas platio :-) ...
svi pomalo seremo,to je normalno ,zato citamo i pisemo komentare.al dami je negdje u kafani sresti ovo gofno franzisko12 volio bi vise nego ubost bingo.a obo bi i njega bogami.
Ova planeta je zbor kretena sa svih strana...prema tome nek ruse, ko ih hebe, doci ce novi kreteni i izgradit nesto novo, mozda ne kao kip il stari grad... Facebook..... cuvaj sebe, zenu, djecu i okucnicu a ostalo zahebi ba... nije vrijedno zivciranja jer ionako se nista nemozes promijenit ! :)))))))))
A možda je taj grad Palmir i te statue bio legitiman vojni cilj ko naš most u Mostaru...
Opet buke osvajaju. joj jesu zajebani. Sa nekoliko kalašnjikova osvajaju gradove i gradove
ja bi iskreno vartio asadu one bojen otrovesto su mu oduzeli nek covjek rijesi situaciju i svima dobro pobio islamsku gamad iz citavog svijeta stose sjatio oko idla
Zatupi zaglupi nek zive u rupi zatupljuj zaglupljuj i jeftino kupuj
unesco ima milione i milione u svom budzetu, neka oni zastite, nece narod ici da pravi zivi zid oko rusevina i da zrtvuje svoje zivote. steta jeste ako se osteti i jedan jedini kamen, ali zasto sluze ublehaske svjetske pa i drzavne organizacije za zastitu spomenika itd, neka ga sada i zastite
Hebo vas anticki grad. Milion djece, zena, muskaraca nemaju osnovnih stvari za zivot, milion njih zivi bez vode i struje, milion njih svakodnevno prezivljavaju ratna desavanja, silovanja, glad, ubijanja. Stotinama djece biva ukradeno i prodano. Stotinama njih bude zarobljeno na brodovima pokusavaju naci svoje malo, mirno mjesto pod ovim nebom. 48% nezaposlenosti u BiH. Milijardu KM novih zaduzenja u ovoj godinu. O tome trebamo da se brinemo a ne o nekom wanna be gradu od kojeg su ostali samo stubovi. Stub nije vrijedniji od ljudskog zivota!!
Svaka ti cast za komentar!
gori su od Vandala.
Samo je ljudska glupost neunistiva
Bravo Gin. Uspio si konacno sastaviti recenicu od 4 rijeci. Bice bolje, ne brini.
Obratite se Uglješi, on ih je stvorio.