Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imajul upustva kako do Poljina?!
sutko jedini razlog sto si tu gde si je sto su moji preci bili sentimentalne budale pa nisu izdajnicke guzice tvoji predaka pobili i poslali u Tursku ,ko Madjari,Rumuni,Bugari i svi ostali sto su slali ,od tih verovatno i potices.Zato se zahvali sto su "Vlasi" toliko dobrocudna i visa bica od tvoje izdajnice pasmine i reci hvala
Sutko, ne pizdi . . . ?!! Ostavi sdresu i poslat ću ti prijevod ove budalaštine na tebi razumljiv jezik . . . Na kraju ću ti svakako poželit sretan put i poželit ti da ti se ostvare snovi o obečanim ti djevicama . . .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odavno vecu glupost ne procita. Sigurno imaju i adrese jataka , lozinke i kojim autima ce se prebaciti do granice sa Sirijom. Vjerovatno imaju i reg brojevi auta a sigurno ima i adresa gdje ce se podmiriti naoruzanjem . I sve je to strogo povjerljivo ali je nekako doslo do klix.ba HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Čitala sam ja detaljno, ima uputstvo kako jaje na oko napraviti, kako preći ulicu na zebri, a kako na semaforu. Ima i o tome kako bit licemjer najveći a paralelno bit vjernik.
Onda kazu turci nemaju nista sa tim pa odmaraju se u turskoj obucavaju se u istoj i onda prelaze u irak i siriju turska je prva zemlja koja stoji iza svega ovog sto se desava u iraku i siriji jok ove budale ulaze u te zelje padobrano
Dajte link hahahaha :D
http://www.scribd.com/doc/254815606/Hijrah-2015-to-the-Islamic-State#scribd
Shvatate li klix.ba gospodo da ste vi saučesnici ISIL-a nakon što ste objavili detaljna uputstva kako se pridružiti ovoj terorističkoj bagri.
Mozemo ocekivati da klix objavi nove ISIL instrukcije kako napraviti bombu isl. Bolesni mediji. Sve za 100$ I veceru.
Klix marketinški sponzor IDILA ?
Gluplji članak nisam dosad pročitao, ja sam mislio da je ovo ozbiljan portal a ne dječiji vrtić. Stvarno dali vi pročitate ono što objavite ovo je pitanje za administratora.
Mapu objavljuje mosad u saradnji sa ostalim hostaplerskim obavjestajnim sluzbama
Turci su pi..ke!!!!
ljudi daju savjete gdje su a niko da ih unisti hahhaah
Ako ima mjesta u ruksaku ponijeti nutelu ( veliku teglu), i zamjenski kais za rolex satove..
I cijeli svijet to objavljuje, pa i kliks...
Jel ima neko dvogled da mi poklono?
Ne bi me čudilo da imaju profile na couch surfingu
Ne bi me čudilo da imaju profile na couch surfingu
Ne bi me čudilo da imaju profile na couch surfingu