Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ikre bismi rabbike-Citaj,uci u ime tvoga Gospodara" to je prava poruka za sve muslimane
a bi bio i faca da ih je pozvao da se školuju, čuvaju prirodu, budu humani, da se bore protiv nasilja, da osiguraju prava žena, da pomažu unesrećenima, da budu vrijedni, da čuvaju svoju kulturu, da poštuju tuđe, da izgrade pruge, škole, bolnice, sportske terene...pa da to urade i ovi američki kapitalistički smarači...a svijeta i ljepote
haveru, nedavno smo imali jednu zdravu prepisku, pa sad hoću da te pitam da li ti smatraš da je ovo jedna velika ubleha?
de si mačak... nemam pojma...po svemu sudeći sve se vrti oko dolara i nafte, Sirija je sa Irakom, Iranom, Libijom i Rusijom još za vrijeme Sadama napravila ugovor o vandolaraskoj razmjeni dobara i međudržavnom platnom sistemu u domaćim valutama...tada je sve počelo...Irak, pa Libija, pa Sirija...sada igra mečka oko Rusa...Ovaj IDIL je prošle ili pretprošle godine bio veliki saveznik USA a sada je u nekom virtuelnom ratu sa istima...ja kontam da i oni i Ameri imaju donekle slične ciljeve, onesposobiti pomenute države, samo Ameri to rade zbog kontrole energenata i dobara a ovi iz nekih lafo vjerskih tripova...nemam pojma...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrlo rado ali protiv tebe debilu bradati
"Islam nikad nije bio religija mira, islam je religija rata". Da ne bi bilo zabune ja to ne mislim samo citiram Baghdadijeve riječi
Stanje bezumlja globalnog !
baghdadi jedi govna... baghdadi je jako jako bezobrazno poremecen decko
Islam nikad nije bio religija mira, islam je religija rata. Ovo nema veze sa vjerom. Koji idioti.
Ne mogu da vjerujem da ovoga ne mogu ukinuti?! Toliko dronova leti i toliko aviona... Ovo je ludjak koji sa Islamom nema apsolutno niti jednu dodirnu tacku!!!
A ti si franzisko po religijskom pripadanju - GLUP
pa kad si glup :)
ovaj sere i trabunja što amerika želi čuti. SAD s*** Irak, Libiju a nisu u stanju ovu hrpu primitivaca i majmuna. Ali sve ima svoj razlog, kao i što UNESCO pruža zaštitu svojim spomenicima, tako se i amerika bori sa IDIL-om. Sve je jedna velika predstava
'' Nijedan musliman nema izgovor da se ne pridruži IDIL-u. '' Nijedan musliman nema izgovor da ubija u ime religije.
Fujjjjjjjjjj
Neka ide on prvi,koji nagovara druge ljude!!!Sa hajrom nek'i crkne što se mene tiče.
A tko moze garantirati da on nije mrtav, da ameri nisu snimili tam nekog bradonju, izmislili govor i sada pale svijet??? Zar ne? :)
Neka ti se mama bori, govno cionisticko
Ne razumijem zašto se svi istinski muslimani, kojih je sigurno vise, ne dignu na noge i smlate ove koji bacaju ljagu na njihovu vjeru... Ili ih se plaše ili se možda ipak potajno slazu s njima, cekajuci pravi trenutak"??!?!
OPERI SE PRVO HEBEM TI STARU, TI ĆEŠ NEKOG SAZIVATI DA SE BORI I IZOKRETATI 'KUR'AN ZA TVOJU BOLEST I BRUKATI POŠTENI SVIJET OČEŠLJAJ BRADU IMAŠ KOZJIH BRABONJAKA U NJOJ.
@FRANZISKO NI TVOJI IDOLI 'KAČAVENDA' I OSTALA 'AGENDA' NISU OPRALI BRADU POLA STOLJEĆA. KOD NJIH U BRADAMA IMA ČVARAKA KO NA TEFERIČU U VOJKOVIĆIMA.